Vrtić Maestral

‘Znam dačeme bog kazniti zbog ovog’: Moron mališanima uništio vrtić, pa im ostavio poruku

Portal Novilist.hr

Foto Viviana Bašković Perić, Facebook grupa Nova riječka enciklopedija - Fluminensia

Foto Viviana Bašković Perić, Facebook grupa Nova riječka enciklopedija - Fluminensia

Pitam se koji se bolesni um može ovako iživljavati na dječjem igralištu, uništavajući sve pred sobom. Dok sam fotografirala, ježila sam se od muke i nelagode, napisala je Viviana Bašković Perić



RIJEKA Bezumni nasilnik u potpunosti je uništio okoliš riječkog dječjeg vrtića Maestral. Na ovaj neshvatljiv rušilački čin nasilja javnost je upozorila Viviana Bašković Perić na Facebook grupi Nova riječka enciklopedija – Fluminensia.


Ona je, uz dozvolu odgajatelja i voditeljice dječjeg vrtića Maestrala, objavila fotografije, koje su ju duboko uznemirile i zgrozile.


– Pitam se koji se bolesni um može ovako iživljavati na dječjem igralištu, uništavajući sve pred sobom. Dok sam fotografirala, ježila sam se od muke i nelagode. 




Prošle godine izvadili su tobogan koji se spušta sa zidića i spalili ga na tom istom zidiću. Ovaj vrt je realiziran i prijavljen na natječaj za najljepši školski vrt, napisala je Viviana Bašković Perić.


Njezinu objavu možete pročitati OVDJE.


Čini se da je nasilnik u dvorištu vrtića strusio i bocu votke. Među uništenim i pobacanim stvarima u vrtićkom dvorištu, na jednoj od fotografija vidi se razbijena boca.


Vrtićkom osoblju i mališanima nakon svega je ostavio i nepismenu poruku:


‘Sviđa nam se vaš vrtić! Znam dačeme bog kazniti zbog ovog! BTW Musliman sam! ISIL!’, napisao je.


Što reći? Možda je najbolji komentar ostavila jedna gospođa, pod fotografijom poruke onog tko je djeci uništio vrtićko dvorište: ‘Nisi ti dušo ISIL, ti si DEBIL!’.


U nastavku prenosimo fotografije, koje je Viviana Bašković Perić objavila u grupi Nova riječka enciklopedija – Fluminensia.