Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
6. prosinca 2019.
Odluka Vijeća

Zimi će ceste čistiti DVD 'Ivan Zoretić Španac' iz Jelenja

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 18. siječanj 2019. u 19:13 2019-01-18T19:13:07+01:00

Prihvaćena je ponuđena cijena DVD-a Jelenje od 132.800 kuna bez PDV-a, odnosno ukupna cijenom od 166 tisuća kuna. Ugovor između koncesionara i Općine Jelenje potpisan je na rok od godinu dana

JELENJE  Općinsko vijeće Jelenje donijelo je odluku o prihvaćanju ponude Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivan Zoretić-Španac Jelenje za održavanje nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima na jelenjskom području, koje će se provoditi na temelju ugovora o povjeravanju poslova, a sukladno operativnom planu za održavanje nerazvrstanih cesta i ostalih javnih površina u zimskim uvjetima, za sezonu 2018./2019.

Prihvaćena je ponuđena cijena DVD-a Jelenje od 132.800 kuna bez PDV-a, odnosno ukupna cijenom od 166 tisuća kuna. Ugovor između koncesionara i Općine Jelenje potpisan je na rok od godinu dana.

Inače, na poziv na dostavu ponude za povjeravanje poslova za obavljanja komunalne djelatnosti održavanja nerazvrstanih cesta u zimskim uvjetima pristigle su dvije ponude – već spomenuta i prihvaćena jelenjskog DVD-a i ponuda tvrtke Ceste – Rijeka d.o.o. Kukuljanovo.

Povjerenstvo za provedbu postupka nabave na svojoj je sjednici razmatralo pregled i ocjenu pristiglih ponuda te je temeljem dostavljenih dokaza i izjava te kriterija za odabir ponude predložilo odabir ponuditelja DVD-a Ivan Zoretić-Španac Jelenje. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.