Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
21. siječnja 2020.
Pomutnja na internetu

foto ZASTRAŠUJUĆA ZMIJA U BAKRU Prodaje se gliser po kojem gmiže piton

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 4. listopad 2018. u 17:32 2018-10-04T17:32:05+02:00

»Nakon Vašeg upita, provjerom na mjestu događaja utvrdili smo  da se radi o umjetnoj zmiji napravljenoj od tekstila, koju je vjerojatno vlasnik postavio na barku kako bi plašila galebove ili nepozvane junake«, piše u priopćenju Grada Bakra

BAKAR U Bakru se, točnije na moru ispred grada, ponovo pojavila velika zmija. Srećom – ovoga puta od tekstila. Vlasnik glisera na vezu u Bakru postavio je na svoje plovilo gumenu zmiju koja je trebala strašiti ptice.

Međutim, ta je fotografija izazvala pomutnju na internetu, ali i među ljudima kojima je još u svježem sjećanju videosnimka dva pitona, ali prava, u bakarskoj luci za rasute terete, u svibnju ove godine.

»Nakon Vašeg upita, provjerom na mjestu događaja utvrdili smo  da se radi o umjetnoj zmiji napravljenoj od tekstila, koju je vjerojatno vlasnik postavio na barku kako bi plašila galebove ili nepozvane junake«, piše u priopćenju Grada Bakra.

Kako je na gliseru na kojemu je postavljena umjetna zmija i oglas da je plovilo »na prodaju«, moguće je da je ovakav potez vlasnika glisera njegov marketinški trik kojim će privući potencijalne kupce, s obzirom na činjenicu kako su gliser »sa zmijom« snimili mnogi mediji.

zmija, gliser, Bakar, snimio Sergej DRECHSLER

zmija, gliser, Bakar, snimio Sergej DRECHSLER

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.