Palčić gore za kvizaše

Veliko humanitarno finale Rijeka Pub Kviza u Opatiji

Andrej Petrak

Na finalnoj večeri kviz je zaigralo više od stotinu igrača, okupljenih u 22 ekipe, a prikupljeno je više od dvije tisuće kuna za akciju »Palčić gore«



OPATIJA Veliko humanitarno gala finale druge sezone Rijeka Pub Kviza, odigrano na prelijepoj terasi Kavane Grand hotela Četiri opatijska cvijeta opravdalo je sva očekivanja. Ne samo da je na finalnoj večeri kviz zaigralo više od stotinu igrača, okupljenih u 22 ekipe, nego je prikupljeno više od dvije tisuće kuna u korist akcije »Palčić gore«. Ovaj više nego respektabilan iznos prikupljen je kotizacijama i donacijama samih igrača, ali i zahvaljujući jednoj obitelji, koja te večeri nije htjela zaigrati kviz, već uplatom popriličnog iznosa pomoći humanitarnu akciju »Palčić gore!«, što za cilj ima kupnju inkubatora, respiratora i ostale potrebne opreme za hrvatske bolnice. 


Pobjednička ekipa gala finala je Kokoš Anel, koja je ponovila svoj uspjeh s finalne večeri prve sezone Rijeka Pub Kviza. Ovoga puta imali su nešto teži zadatak, ali je i kviz samim tim bio napetiji, jer pobjednika je moralo odlučiti pripetavanje, u kojem je ekipa Jugoplastike ostala kratkih rukava.


No, osim slave, prve tri ekipe zaslužile su i vrijedne nagrade hotela Četiri opatijska cvijeta, za koje organizatori Rijeka Pub Kviza, ističu da su se i ove godine pokazali divnim domaćinima. Najuspješniji na završnici druge sezone Rijeka Pub Kviza dobili su tako wellness, večeru ili poklon paket ovog opatijskog hotela.




Svi igrači na kraju kviza mogli su uživati u torti i lijepom vatrometu.


Na ovogodišnjem finalu možda nije bilo hostesa, brkatih žena, akrobata i klaunova, a nedostajao je i Riba, ali zato je bilo fine cuge i glazbe najboljeg DJ-a. Rado viđeni DJ Mirko pobrinuo se da se dobro raspoloženje s kviza nastavi u plesnoj atmosferi do dugo u noć svojom selekcijom vrućih disko numera.