Prijave do 11. studenoga

Udruga SMART raspisala javni poziv za nominaciju kandidata za nagradu Volonteri godine

Andrej Petrak

Tročlana komisija sastavljena od predstavnika Grada, Županije i Udruge SMART odabrat će tri volontera s područja Rijeke te tri s područja županije, kojima će biti uručene nagrade za njihov volonterski angažman tijekom ove godine



RIJEKA Udruga SMART raspisala je javni poziv za nominaciju kandidata za »Volontere godine«, nagradu pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, čijom se dodjelom već petu godinu zaredom obilježava Međunarodni dan volontera.


Nagrada »Volonteri godine« usmjerena je na veću vidljivost i prepoznatost volontera i volonterskog rada. Generalna skupština Ujedinjenih naroda proglasila je 5. prosinca Međunarodnim danom volontera te se povodom tog datuma širom svijeta organiziraju različite aktivnosti i manifestacije kojima se želi usmjeriti pozornost na značaj volonterstva u razvoju društva.


   – Tročlana komisija sastavljena od predstavnika Grada, Županije i Udruge SMART odabrat će tri volontera s područja Rijeke te tri s područja županije, kojima će biti uručene nagrade za njihov volonterski angažman tijekom ove godine. Dodjela nagrada bit će održana 2. prosinca u 12 sati u Grand hotelu Bonavia, izjavile su Marta Hauser i Zvijezdana Schulz Vugrin iz udruge SMART te Maja Tatalović iz Ureda Grada.




   Detaljna uputstva i nominacijski obrazac mogu se preuzeti na internetskoj stranici Grada Rijeke www.rijeka.hr, Primorsko-goranske županije www.pgz.hr, SMART-a www.smart.hr, ili zatražiti putem e-maila [email protected]. Natječaj je otvoren do 11. studenoga do 15 sati. Za dodatna pitanja otvoren je broj telefona 332-750.