Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 4
Sutra: 11° 11° 4
8. prosinca 2019.
Vozači, oprez!

U PETAK SE SNIMA Preregulacija prometa u Ulici Frana Supila i kod hotela Bonavia

Ulica Frana Supila / Snimio Damir ŠKOMRLJ
Ulica Frana Supila / Snimio Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 24. travanj 2019. u 17:36 2019-04-24T17:36:40+02:00

Bit će zatvoren pristup ulici Frana Supila iz smjera sjevera tj. iz ulice Žrtava fašizma, a time i pristup ulici Ivana Dežmana.  Parkiralište Gomila biti će također zatvoreno za javnost i dostupno samo stanarima i to isključivo iz smjera ulice Frana Kurelca, a pristup iz ulice Dolac prema Trgu 128 brigade hrvatske vojske biti će zatvoren

Gradski prometni centar obavještava javnost da će se u petak 26. travnja u vremenu od 07:00 do 19:00 sati odvijati snimanje filmskih scena u riječkoj ulici Frana Supila i na lokaciji stepenica uz hotel Bonavia.

Zbog toga će se izvršiti djelomično zatvaranje prometa u ulicama oko lokacije snimanja, pri čemu će biti trajno zatvoren pristup ulici Frana Supila iz smjera sjevera tj. iz ulice Žrtava fašizma, a time i pristup ulici Ivana Dežmana.

Parkiralište Gomila biti će također zatvoreno za javnost i dostupno samo stanarima i to isključivo iz smjera ulice Frana Kurelca, a pristup iz ulice Dolac prema Trgu 128 brigade hrvatske vojske biti će zatvoren. 

Napominjemo da će pristup vozilima prema ulici Šime Ljubića, kao i ulaz i izlaz iz parkirališta Gomila, biti kontroliran redarima i omogućen stanarima samo u pauzama između snimanja.

Mole se građani i stanari za razumijevanje te se preporuča da na vrijeme uklone svoja vozila iz zone snimanja. Upozoravaju se svi vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da u zoni preregulacije prometa povećaju oprez i smanje brzinu kretanja vozila.

 

U razdoblju od subote 27. travnja do ponedjeljka 29. travnja predviđeno je snimanje filmskih scena i na drugim lokacijama u gradu.  S obzirom na promjenjive vremenske prilike, obavijesti o preregulacijama prometa za sve naredne dane snimanja objavit će se naknadno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.