Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
16. listopada 2019.
Uzbudljivo natjecanje

Tko je najbrže plivao na 9. Kostrenskom plivačkom maratonu?

Foto Vedran KARUZA
Foto Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 17. lipanj 2018. u 14:56 2018-06-17T14:56:00+02:00

KOSTRENA U Kostreni je održan deveti po redu Kostrenski plivački maraton koji su organizirali Turistička zajednice Općine Kostrena i KDP Primorje. Natjecanje pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Plodina održano je istovremeno u dvije utrke na 1.500 i 3.000 metara.

Start i cilj obje utrke bio je u moru ispod restorana Konoba More, a natjecanje se boduje za Kvarner Pliva kup.

Organizatori su osigurali nagrade sudionicima u nekoliko različitih kategorija. Apsolutni pobjednik u utrci na 1.500 m u muškoj kategoriji je Luka Ružić, drugo mjesto zauzeo je Marko Trilin Marković, a treći je u cilj stigao Carmelo Bianco. U utrci na 1.500 m u ženskoj kategoriji prvo mjesto pripalo je Marzii Di Giovanni, drugo mjesto zauzela je Urša Kveder, a treće mjesto pripalo je Danieli Bernardo. U utrci na 3.000 m u muškoj kategoriji pobjednik je Marco Urbani, drugo mjesto zauzeo je Andrea Gruarin, a treće mjesto pripalo je Alvise Boniventu.

U utrci na 3.000 m u ženskoj kategoriji pobjednica je Petra Bombek, drugo mjesto pripalo je Lauri Sterni, a treće mjesto Bojani Kukec.

Organizatori natjecanja zadovoljni su jučerašnjim sportskim danom, a posebno činjenicom što se svake godine na natjecanje prijavljuje sve više i više plivača.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.