Skup uzgajivača

Specijalna izložba njemačkih ovčara u nedjelju u Viškovu

Andrej Petrak



VIŠKOVO Udruga uzgajivača njemačkih ovčara Halubje 2011. u nedjelju, 20. ožujka,  na igralištu NK Halubjan u Viškovu organizira 4. specijalnu izložbu njemačkih ovčara. Očekuje se sudjelovanje sedamdesetak njemačkih ovčara svih dobnih kategorija vlasnika iz Hrvatske i više europskih zemalja.


  – Sudit će renomirani njemački sudac Peter Arth, koji ove godine sudi svjetsko prvenstvo u Njemačkoj, najavili su Željko Noll, Damir Jugo i Ranko Marčelja iz Udruge uzgajivača njemačkih ovčara Halubje 2011. Viškovo.


Specijalna izložba održava se uz podršku Općine i Turističke zajednice Viškova. Direktorica TZ Viškova Marina Jurić ističe da izložbe njemačkih ovčara, koje se već godinama zahvaljujući udruzi održavaju na području općine utječu na turističku promociju mjesta, zbog dolaska gostiju iz svih krajeva Europe, kao i na popunjavanje smještajnih kapaciteta. Otvorenje izložbe zakazano je u nedjelju u 10 sati na igralištu NK Halubjan,  s pauzom u 13 sati, nakon koje će ocjenjivanje biti nastavljeno sve do 16.30 sati.