Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. listopada 2019.
Humanitarna manifestacija

foto Riječka sportska zajednica za Gordana i Ivanu

Foto Damir ŠKOMRLJ
Foto Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 17. lipanj 2018. u 12:41 2018-06-17T12:41:51+02:00

Kao i prošle godine, riječka sportska zajednica je poduprla ovu humanitarnu manifestaciju svojim dolaskom. Na igralištu su se tako našli redom rukometaši, nogometaši, boksaši, judaši, atletičari... Čak su se pojavile i mlade mažoretkinje koje su začinile cijeli sportski program.

RIJEKA Nakon što se prošle godine održala humanitarna akcija »Sportom za Roka« na  Omladinskome  igralištu, ove godine se na istome mjestu održala akcija »Sportom za Gordana i Ivanu« s ciljem sakupljanja sredstava za samohranu majku Jasnu koja mora brinuti o teško bolesnom sinu Gordanu i kćeri Ivani.

Kao i prošle godine, riječka sportska zajednica je poduprla ovu humanitarnu manifestaciju svojim dolaskom. Na igralištu su se tako našli redom rukometaši, nogometaši, boksaši, judaši, atletičari... Čak su se pojavile i mlade mažoretkinje koje su začinile cijeli sportski program. Međutim, kruna cijeloga dana bila je nogometna utakmica veterana HNK Rijeke i seniora NK Lokomotive Rijeke. Sredstva su se prikupljala pomoću prodaje majica te kroz tombolu u kojoj su se našli razni popusti, igračke te sportska oprema.

SP166X5
Sportom za Gordana i Ivanu / Foto Damir ŠKOMRLJ

– Prošle godine smo točno znali koliko nam treba zbog kolica. Ove godine nemamo neki poseban cilj već samo želimo što više olakšati Jasni da uzdržava svoju obitelj – izjavila je Dolores Smolčić, organizatorica »Sportom za Gordana i Ivanu« koja može biti samo zadovoljna odazivom riječke sportske zajednice koja se ponovno ujedinila u humanitarne svrhe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.