Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
24. siječnja 2020.
Dva i pol sata pakla

foto Potop u Rijeci: Sinoćnje snažno nevrijeme izazvalo poplave i bujice

Snimio Ivica TOMIĆ
Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 4. veljača 2016. u 7:38 2016-02-04T07:38:00+01:00

Najviše problema kiša je tradicionalno prouzročila na području Mlake i Novog lista, u Liburnijskoj ulici kod sjevernog ulaza u brodogradilište »3. maj« i na Kantridi. Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe intervenirali desetak puta

RIJEKA  Jako grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom pogodilo je sinoć oko 19 sati šire riječko područje, izazvavši probleme u prometu i poplave poslovnih i stambenih prostora, zbog čega su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke intervenirali desetak puta.

RI32TI60
Nevrijeme u Rijeci / Snimio Ivica TOMIĆ

 Nevrijeme je počelo oko 19 sati i trajalo do 21.30, nakon čega je u Rijeci ipak došlo do smirivanja, dok je u okolici okrenulo na buru, zbog čega je na pojedinim cestama stupila na snagu zabrana prometovanja za određene kategorije vozila.

20160203_222734
Nevrijeme na Mlaci i snijeg u Rešetarima / Snimili čitatelji

Najviše problema u Rijeci kiša je tradicionalno prouzročila na području Mlake i Novog lista, u Liburnijskoj ulici kod sjevernog ulaza u brodogradilište »3. maj« i na Kantridi. Kiša je dizala šahtove,  nekoliko vozila zapelo je u vodi zbog čega su stvoreni  prometni čepovi u tim dijelovima grada.

Na rubnim dijelovima grada, Zametu, Srdočima i Rešetarima čak je i zasnježilo. Snijeg je sinoć padao i u Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u višim predjelima središnje Hrvatske. Na cestama u tim područjima uvedeni su zimski uvjeti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.