16. trgovina u Rijeci

Otvorio se SPAR na Martinkovcu, ostatak novog shopping centra Marti otvara vrata 22. kolovoza

Biljana Savić

SPAR je za svoje kupce pripremio i posebne pogodnosti i popuste

SPAR je za svoje kupce pripremio i posebne pogodnosti i popuste



RIJEKA SPAR je u petak otvorio svoju šestu trgovinu u Rijeci, a ujedno 113. prodajno mjesto u Hrvatskoj. Novi SPAR supermarket je smješten na Martinkovcu, na mjestu nekadašnjeg skladišta isto tako nekadašnjeg Elektromaterijala, a u sklopu novog shopping centra Marti, koji se sastoji od 3 objekta koji će biti otvoreni 22. ovoga mjeseca.


Novi SPAR supermarket smjestio se u prizemlju trgovačkog centra, prostire se na 1.470 kvadratnih metara prodajne površine, a kupcima će na usluzi biti čak 35 zaposlenika.


U SPAR-ovom asortimanu kupci će pronaći proizvode poznatih brendova, SPAR robnih marki, velik izbor talijanskih proizvoda pod robnom markom DESPAR te ostalih proizvoda poznatih talijanskih marki.




U svakodnevnoj ponudi kupci mogu pronaći hrvatsku junetinu udruge Baby beef, 100 posto domaću svinjetinu te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske, ali i proizvode lokalnih proizvođača poput Tonka mlijeka i Paštarija tjestenine PIK-a Rijeka.



– Nakon što smo u Rijeci već prisutni s tri Spar supermarketa i dva Interspar hipermarketa, danas smo otvorili i svoju šestu trgovinu. Veseli nas činjenica da se naše trgovine nalaze u sve više kvartova u Rijeci i što time kupcima osiguravamo još bolju dostupnost i veći izbor, a u istom smjeru nastavit ćemo i u budućnosti, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik uprave SPAR Hhrvatska.


Prvih 250 kupaca moglo je kupiti kruh po cijeni od 1 kune. SPAR je za svoje kupce pripremio i posebne pogodnosti poput dvostrukih bodova za program vjernosti Tefal koje će kupci moći sakupljati do 31. kolovoza te dvostruke markice za popuste dostupne do 27. kolovoza s kojima će ostvariti uštedu i do 20 posto prilikom kupovine.


Popust će biti moguće iskoristiti od 28. kolovoza do 10. rujna.


Radno vrijeme SPAR supermarketa Martinkovac u Rijeci je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 22 sata.