Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 29° 1
Sutra: 14° 18° 13
21. lipnja 2018.
Oglas privukao pažnju

Otac brucoša iz Zagreba koji je upisao faks u Rijeci došao na ideju kako rješiti smještaj bez najamnine

iStock
iStock
Autor:
Objavljeno: 17. kolovoz 2017. u 14:53 2017-08-17T14:53:30+02:00

Sin mi se prijavio za domski smještaj u Rijeci, međutim nije ga dobio. Za sada mi se još nitko nije javio na oglas, vjerujem da je ljudima ideja pomalo čudna – pojasnio je otac iz Zagreba

Privatni smještaj može proći i bez najamnine, a riječ je o ideji roditelja jednog novopečenog studenta riječkog Pomorskog fakulteta koji je objavio oglas da traži roditelje iz Rijeke koji šalju studenta na školovanje u Zagreb za zamjenu sobe studentu koji ide na školovanje u Rijeku.

Iako nije htio javno otkriti svoj identitet, otac budućeg riječkog studenta objasnio nam je kako se radi o vrlo jednostavnoj stvari.

– Oboje možemo iznajmiti sobe za najamninu, i ja i roditelji studenta iz Rijeke koji ide u Zagreb, ali može se i izbaciti novac iz igre i samo zamijeniti sobe. Moj sin kreće studirati u Rijeku, a znamo da je broj onih koji iz Rijeke idu studirati u Zagreb daleko veći. Sin mi se prijavio za domski smještaj u Rijeci, međutim nije ga dobio. Za sada mi se još nitko nije javio. Vjerujem da je ljudima ta ideja pomalo čudna – pojasnio je otac.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka