Maskirana zabava u 'Jadranu'

Oktanski bal postao punoljetan, novac doniran udruzi koja skrbi za beskućnike

Sandy Uran

Snimio Ivica TOMIĆ

Snimio Ivica TOMIĆ

I ove godine bal je imao humanitarnu notu te je tako od sredstava prikupljenih prodajom ulaznica udruzi »Depaul Hrvatska« u sklopu humanitarne akcije »Podijeli svoj kruh s beskućnikom« donirano 5 tisuća kuna



RIJEKA  Ovogodišnji Oktanski bal u sklopu 35. Riječkog karnevala proslavio je svoj 18. rođendan i tako postao punoljetan.


Proslava 18. Oktanskog bala pod maskama u organizaciji Autokluba Rijeka održana je u Hotelu Jadran, a nazočili su joj brojni ljubitelji oktana.


Snimio Ivica TOMIĆ


Snimio Ivica TOMIĆ





I ove godine bal je imao humanitarnu notu te je tako od sredstava prikupljenih prodajom ulaznica udruzi »Depaul Hrvatska« u sklopu humanitarne akcije »Podijeli svoj kruh s beskućnikom« donirano 5 tisuća kuna.


Predstavnici udruge časnoj sestri  Veroniki Popić u ime Autokluba Rijeka novčani bon je uručio Tomislav Šepić.


Časna sestra Popić ovom se prigodom zahvalila na donaciji te kazala kako udruga dnevno skrbi za potrebite sa 100 obroka dnevno.


Uslijedila je vesela zabava na plesnom podiju, a za dobru atmosferu  uz prikladne pjesme za bal pod maskama bio je zaslužan L’amour band. 


Balu na kojemu su se mogle vidjeti raznovrsne maske od gusara, dama u krinolinama, vragova, kauboja, klaunova i brojnih drugih  kao poseban gost nazočio je meštar Toni s kraljicom karnevala Ivom Ciceran te meštrica 27. Maškaranog autorallyja Pariz-Bakar Stella Paris. Bal i veselje pod maskama potrajalo je do kasno u noć.