Humanitarni susret

OPERACIJA SLATKIŠ Airsoft udruga Sabaka donirala slatke darove domovima za nezbrinutu djecu u Rijeci i Puli

Portal Novilist.hr



Nakon uspješno organiziranog prvog humanitarnog susreta gdje su donirali 5000 kn udruzi Svjetionik koja se bavi pomaganjem djeci s poteškoćama, airsoft udruga Sabaka nastavlja s organizacijom humanitarnih susreta. Ovoga puta su organizirali Operaciju Slatkiš gdje su umjesto novca za kotizaciju prikupljali slatkiše koje su donirali u domove za nezbrinutu djecu u Rijeci i Puli kako bi ih razveselili za svetog Nikolu i Božić.


Sudjelovali su airsofteri iz Hrvatske i Slovenije, njih čak 90 što je bilo iznad očekivanja. Tako je došlo timova iz Podravine,  Slavonije, Istre, Like, Zagreba, Rijeke, Postojne…


‘Skupilo se puno  slatkiša, zaista iznad očekivanja, procjenjujemo vrijednost na 7000 kn, slatkiše su slali čak i timovi koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati te su tako  svi pokazali da su airsofteri zaista velikoga srca. Airsoft udruga Sabaka organizacijom ovakvih susreta želi skrenuti pozornost na one kojima je pomoć najpotrebnija, sa ciljem poticanja humanitarnog razmišljanja među ljudima. Udruga će nastaviti s humanitarnim djelovanjem tijekom cijele godine’, izjavio je Ivan Labaš, predsjednik udruge.