Arsen Stipinović

Nisu svi napali medije zbog praćenja “slučaja Škalamera”. Njegov odvjetnik kaže da su svoj posao radili korektno

Slavica Kleva

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Posebno se zahvaljujemo medijima koji su na vrlo objektivan i korektan način izvještavali o ovom događaju temeljeći svoje tekstove na činjenicama koje su im bile dostupne u svakoj pojedinoj fazi postupka istrage



“Zahvaljujemo svima koji su nam bili podrška ovih nekoliko posljednjih dana, od trenutka kada je Škalamera osumnjičen za prijetnje o čemu se zapravo prvi oglasio ministar MUP- a kazavši da je uhićena osoba djelatnik u Ravnateljstvu Civilne zaštite” – kazao nam je Arsen Stipinović, odvjetnik Matka Škalamere, koji je jučer nakon četiri dana pušten iz pritvora.


Molimo razumijevanje za činjenicu da Matko ne želi javno u ovom trenutku ništa reći, ali zato izražavam zadovoljstvo odlukom suda, a pogotovu državnim odvjetništvom koje je u rekordnom roku saslušalo svjedoke što je itekako ubrzalo cijeli postupak. Očekujemo nastavak procesa za koji vjerujem da neće trajati dugo. Ja sam i nakon što su ispitani svjedoci obrane u utorak navečer izrazio zadovoljstvo iskazima svjedoka.


– Posebno se zahvaljujemo medijima koji su na vrlo objektivan i korektan način izvještavali o ovom događaju temeljeći svoje tekstove na činjenicama koje su im bile dostupne u svakoj pojedinoj fazi postupka istrage, a naročito se to odnosi na izvještaje o cijelom slučaju koji je pratio Novi list – kratko je rekao Stipinović.