Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
10. prosinca 2019.
Odgoda

Ni danas se neće znati tko je dobio posao obnove Galeba. Natječaj prolongiran do 13. kolovoza

Foto edran karuza
Foto edran karuza
Autor:
Objavljeno: 23. srpanj 2019. u 11:42 2019-07-23T11:42:28+02:00

Možda to ne bi bio takav problem da se sutra ne očekuje nastavak sjednice gradskoga parlamenta, a koja je prekinuta upravo na točki ishodovanja kredita za obnovu Palače šećerane i broda Galeb. I to nakon 12 sati rasprave

RIJEKA - Iako je danas trebalo biti poznato tko je dobio posao obnove broda Galeb, to se neće dogoditi jer je Grad Rijeka na oglasniku javne nabave oglasio prolongiranje natječaja do 13. kolovoza 2019. godine u 10 sati.

Možda to ne bi bio takav problem da se sutra ne očekuje nastavak sjednice gradskoga parlamenta, a koja je prekinuta upravo na točki ishodovanja kredita za obnovu Palače šećerane i broda Galeb. I to nakon 12 sati rasprave.

Ključno je kako će se prema ovoj odluci o prolongiranju postaviti dva vijećnika Liste za Rijeku, Predrag Miletić i Danko Švorinić, Mostovac Zvonimir Peranić, te nezavisni Marinko Koljanin. Oni su tijekom rasprave prije desetak dana ostavljali mogućnost da možda neće biti protiv novog zaduženja, ali su naglasili da se moraju čekati rezultati natječaja kako bi onda odlučili hoće li ili neće podržati prijedlog gradonačelnika Vojka Obersnela.

Prvi natječaj za Galeb poništen je budući da je na njega pristigla samo ponuda Viktora Lenca na oko 60 milijuna kuna, a što je bilo dvostruko više sredstava od onih koje je predvidio Grad Rijeka za taj posao.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.