Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Tečaj domaće kuhinje

Mladi chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč uči Riječane kuhanju na tečaju u KuHarmoniji

Foto Sergej Drechsler
Foto Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 27. rujan 2019. u 18:11 2019-09-27T18:11:54+02:00

Ekskluzivni tečaj domaće kuhinje Denija Srdoča, zbog povećanog interesa, održat će se u dva termina 30. rujna i 7. listopada u KuHarmoniji

Deni Srdoč chef je kuhinje restorana Draga Di Lovrana i dobitnik prestižne Michelinove zvjezdice, a njegov tečaj domaće kuhinje samo je jedan u nizu programa nove sezone riječkog centra za kulinarstvo i osobni razvoj KuHarmonija.

Tečajevi u KuHarmoniji, svima koji uživaju u kuhanju, nude jedinstvenu priliku za susret s profesionalnim kuharima različitih specijalnosti u opuštenoj atmosferi uz individualni pristup radu.

Ekskluzivni tečaj domaće kuhinje Denija Srdoča, zbog povećanog interesa, održat će se u dva termina 30. rujna i 7. listopada u KuHarmoniji.

- U Michelinovom pojašnjenju stoji kako mladi chef preferira lokalne namirnice i lokalne recepte koje prezentira na iznimno moderan način, a KuHarmonija upravo to prepoznaje kao ono čemu svatko od nas teži u udobnosti vlastite kuhinje.

Osim nekoliko specijaliteta, zanimljivo je da će polaznici tečaja izrađivati vlastitu skutu koju će odmah koristiti i u pripremi jela. Kako bi osigurali kvalitetne namirnice za besprijekoran rezultat, u organizaciju tečaja uključen je i prvi riječki zero-waste dućan Špajza koji nudi veliki izbor certificiranih domaćih proizvoda hrvatskog porijekla, kažu u KuHarmoniji.

Prijave za tečaj primaju se na svim web lokacijama KuHarmonije ili na info@kuharmonija.com. Tečajevi kuhanja u KuHarmoniji odvijaju se u posebno opremljenom prostoru gdje svaki polaznik samostalno priprema jela uz razne predavače iz svih segmenata gastronomije.

Prilika je to i da mnogi zaljubljenici u kuhanje koji prate TV i internet izvore upoznaju svoje omiljene gastro-zvijezde, napominju u KuHarmoniji.

Za one koji žele kontinuirano usavršavati svoje vještine i proširiti spektar recepata, tu su i redovni tečajevi kuhanja za sve uzraste i razine predznanja, vođeni stalnim stručnim osobljem KuHarmonije.

- U protekle 3 godine tečajevi kuhanja potaknuli su mnoge Riječane na promjene u vlastitoj kuhinji, otvorili nove vidike kroz različite svjetske kuhinje, ali i inspirirali mlade na odmak od brzih i nekvalitetnih obroka Jesenska shema donosi ekskluzivna gostovanja profesionalnih chefova, susrete s food-blogerima iz cijele Hrvatske, a iz programa “Znanje i emocija” izdvaja se koncept glazbenika-kuhara.

Iznenađujuće velik broj glazbenika s riječke scene uživa u kuhanju, neki su se i okušali u vođenju restorana, a uskoro će se otkriti oni koji su se rado odazvali približiti svojoj publici i kroz radionice u KuHarmoniji, kažu u KuHarmoniji.

Još jedan novitet dolazi iz kreativne suradnje KuHarmonije i Špajza – zero waste dućana. Zajedničkim naporima osmišljen je zero waste koncept tečajeva kuhanja, koji će polaznicima prenijeti praktična znanja o reduciranju otpadaka od hrane u kućanstvima, ali i u ugostiteljstvu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze