Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4
Sutra: 7° 7° 4
20. siječnja 2020.
Samo daj gasa

foto Maškarani rally Pariz - Bakar odvozio svoje 21. izdanje

Foto Silvano JEŽINA
Foto Silvano JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 18. veljača 2012. u 17:45 2012-02-18T17:45:00+01:00

Rally je prošao, kako dolikuje, u znaku dodavanja gasa i izbacivanja ogromnih količina  dima iz auspuha. Pogotovo na Korzu – jednoj od dionica, gdje se okupilo više stotina  znatiželjnika

RIJEKA Maškarani rally Pariz-Bakar doživio je svoje 21. izdanje – jedna od najpopularnijih manifestacija koje se odvijaju u sklopu  karnevala i ove je godine opravdala očekivanja. A ona su tradicionalno  velika, ljudi žele gledati »puknute oktance« u maštovitim vozilima i to  su dobili. Izdvojimo primjerice skupinu Eurobska unija, koja se »utrkivala« u kombiju pretvorenom u zatvorsku ćeliju, a članovi grupe bili su  obučeni u crno-bijele robijaške maske. Poruka je jasna, ali referendum  je – prošao. 

Rally je prošao, kako dolikuje, u znaku dodavanja gasa i izbacivanja  ogromnih količina dima iz auspuha. Pogotovo na Korzu, jednoj od dionica, gdje se okupilo više stotina znatiželjnika. Jedina prava razlika u  odnosu na prošle godine bio je smanjeni broj vozila, kojih je bilo 35.  Razlozi su jasni, rally je zbog vremenskih nepogoda dva puta odgađan,  a iz istih razloga dan je bio doslovno prekrcan pusnim zbivanjima. 

Povorka vozila krenula je u 10.05 sati s Pariza, odnosno iz ulice Krimeja, a preko Korza i Kostrene oko podne je stigla u Bakar, gdje su vozači imali ispite spretnosti pod budnim okom organizatora, Autokluba  Rijeka, glavnih pokrovitelja iz TZ Grada Rijeke i suorganizatora, gradova Rijeke i Bakra, TZ Grada Bakra, Općine Kostrena, KU Špažićari i Bakarskih maškara. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.