Radovi u Ulici Vrlije

Linija 1B prometovat će u srijedu i četvrtak na Trsatu privremenom trasom

P. N.

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Linija 1B će od Trsata do Strmice, prometovati redovnom trasom, a u povratku sa Strmice prometovat će privremenom trasom ulicama Rose Leard – Slave Raškaj – Josipa Kulfaneka – Put Bože Felkera – Trg Viktora Bubnja – Trsat i dalje redovitom trasom. Na privremenoj trasi bit će formirana privremena stajališta (u ulicama Slave Raškaj, Josipa Kulfaneka i Put Bože Felkera) koja će biti označena stajališnim oznakama



Gradski prometni centar obavještava građane Rijeke da će  zbog izvođenja radova, na izvedbi kanalizacijskog i vodovodnog priključka u Ulici Vrlije b.b., u srijedu, 16. svibnja 2018. godine od 8.00 sati i u četvrtak 17. svibnja 2018. godine, linija 1B prometovati privremenom trasom.


Linija 1B će od Trsata do Strmice, prometovati redovnom trasom, a u povratku sa Strmice prometovat će privremenom trasom ulicama Rose Leard – Slave Raškaj – Josipa Kulfaneka – Put Bože Felkera – Trg Viktora Bubnja – Trsat i dalje redovitom trasom. Na privremenoj trasi bit će formirana privremena stajališta (u ulicama Slave Raškaj, Josipa Kulfaneka i Put Bože Felkera) koja će biti označena stajališnim oznakama.


Promet osobnih vozila odvijat će se kako slijedi:




 


  • kod kbr. 17 u Ulici Vrlije prekinut će se promet osobnim vozilima, čime će se zatvoriti jedini izlaz iz naselja Strmica. Promet će se privremeno, i to dvosmjerno organizirati na dijelu Ulice Vrlije, na glavnini Ulice Josipa Kulfaneka i na dijelu Ulice Put Bože Felkera,


  • u Ulici Vrlije između kbr. 41 i kbr. 45 promet će se privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni,


  • u Ulici Josipa Kulfaneka promet je predviđeno privremeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni: od raskrižja sa Ulicom Slave Raškaj do raskrižja sa Ulicom Put Bože Felkera.  U ulici Put Bože Felkera promet je predviđeno preregulirati iz jednosmjernog u dvosmjerni između kbr. 24 i kbr. 14.


Mole se svi sudionici u prometu da u zoni radova pojačaju oprez te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.