Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
9. prosinca 2019.
Dobra suradnja

Gradonačelnik Obersnel s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem

Foto: Grad Rijeka
Foto: Grad Rijeka
Autor:
Objavljeno: 15. prosinac 2017. u 18:34 2017-12-15T18:34:20+01:00

Ministar Bošnjaković naglasio je kako je posjet Rijeci organiziran u sklopu obilaska pravosudnih tijela u cijeloj Hrvatskoj, s čijim čelnicima je razgovarao o pravosudnoj reformi, ažurnosti sudova, kao i drugim izazovima s kojima se susreću u svom radu

RIJEKA Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel susreo se s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem, koji se nalazi u posjetu Rijeci.

Ministar Bošnjaković naglasio je kako je posjet Rijeci organiziran u sklopu obilaska pravosudnih tijela u cijeloj Hrvatskoj, s čijim čelnicima je razgovarao o pravosudnoj reformi, ažurnosti sudova, kao i drugim izazovima s kojima se susreću u svom radu. Na sastanku je bilo riječi u dobroj suradnji Grada Rijeke i Ministarstva pravosuđa.

Naime, Ministarstvo pravosuđa nadležno je za sudove, od kojih mnogi djeluju ili imaju arhive u prostorima koji su u vlasništvu Grada Rijeke.

Na sastanku je bila prisutna pročelnica Odjela za gospodarenje imovinom Grada Rijeke Denis Šulina, dok je u pratnji ministra, pored njegovih najbližih suradnika, bio i predsjednik Županijskog suda u Rijeci Veljko Miškulin.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.