Modna elita

Elegantne, profinjene i jedinstvene: Extravagant odabrao deset najbolje odijevenih Riječanki

Ana Braškić

Foto: Viviana Lokmer Šulina

Foto: Viviana Lokmer Šulina

Na popisu najbolje odjevenih ove godine našle su se Barbara Mady Maričić, Ariana Linnik, Nevenka Kovač, Đurđica Tomljanović, Linda Lukežić, Ana Turčić, Iva Veselinović, Ines Perhat, Mladenka Vraneković i Estera Gallo



Već tradicionalno u ovo doba godine portal i emisija Extravagant biraju najbolje odjevene Riječanke, njih deset, sve redom dame jedinstvenog stila. Ove godine okupile su se u opatijskoj Villi Ariston i hrabro stale pred objektiv fotografkinje Viviane Lokmer Šulina.


Urednica emisije Extravagant Maja Uremović rekla nam je kako se i ove godine vodila onom da ljepota dolazi iznutra, a svaka od dama s popisa oduševila ju je u više prigoda.


Krenimo redom: doktorica dentalne medicine te vlasnica Dentalne poliklinike Barbara Mady Maričić dama je elegantnog i profinjenog stila te uvijek predivnog osmijeha.




Umjetnica i ilustratorica Ariana Linnik još je jedna dama koja oduševljava svakim svojim stylingom pa je stoga ove godine uvrštena na popis najbolje odjevenih Riječanki.


Iako nije rodom iz Rijeke, dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med. od svibnja 2016. godine ravnateljica je Specijalne bolnice Medico pa je od tada i stanovnica grada na Rječini. Voli eleganciju i ženstveni stil odijevanja bez obzira na mjesto i vrijeme, a jednom prigodom je priznala kako ruž stavlja i kad ide baciti smeće.


Jedna od ekstravagantnijih dama u Rijeci poduzetnica je Đurđica Tomljanović koja bi svoj stil opisala »smjelim«.



Na popisu se našla i dizajnerica Linda Lukežić koja se krije iz branda Lusso by Linda, za koju moda predstavlja stil života. Iako živi na Krku, menadžerica hotela Malin Ana Turčić česta je gošća u Rijeci, a smjelim odjevnim kombinacijama i zaraznom energijom na svakog će ostaviti dojam.


Na popisu najbolje odjevenih ove godine našla se i moderna mlada dama s odličnim smislom za modu i detalje, pravnica Iva Veselinović koja je posebno oduševila svojom jednostavnošću i ljepotom.


Ines Perhat također gaji jednostavan, a opet drugačiji stil odijevanja.



Najčešće bira sportski look, obožava hrvatski dizajn i zato se ove godine našla na popisu. Tajnica predstojnika klinike za dentalnu medicinu Estera Gallo u svakoj se prigodi trudi biti drugačija od drugih pa je i ona našla svoje mjesto na ovom tradicionalnom popisu žena sa stilom.


Popis zatvara vizažistica Mladenka Vraneković koja je za sebe jednom prigodom rekla da je još uvijek dijete u duši, ne može se odlučiti za samo jedan stil i rado se s njima poigrava.