Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
20. siječnja 2020.
Učenici, ekologija i održivi razvoj

Domu Podmurvice zlatni certifikat ekodoma

Ispred Doma vijori se ekozastava / Snimio Damir ŠKOMRLJ
Ispred Doma vijori se ekozastava / Snimio Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 29. svibanj 2019. u 8:48 2019-05-29T08:48:27+02:00

Održani su i tradicionalni Projektni dani koji su ove godine nosili naziv »Podmurvice pod lipom«. Za posjetitelje, ali i za učenike doma, organizirano je mnoštvo kreativnih radionic

RIJEKA Jučer je u Učeničkom domu Podmurvice Rijeka podignuta zelena zastava čime je ova ustanova dobila zlatni certifikat ekodoma za deset godina sustavnog odgoja i obrazovanja u smjeru ekologije i održivog razvoja.

Održani su i tradicionalni Projektni dani koji su ove godine nosili naziv »Podmurvice pod lipom«. Za posjetitelje, ali i za učenike doma, organizirano je mnoštvo kreativnih radionica. S obzirom na to da su Projektni dani ujedno i »dani otvorenih vrata«, svi su imali priliku upoznati se na specifičan način s radom ove odgojno-obrazovne ustanove.

Status ekodoma sustav je nagrađivanja na lokalnoj, državnoj i međunarodnoj razini, a Učenički dom Podmurvice Rijeka dobio ga je još 2009. godine kada se pridružio međunarodnoj ekoobitelji.

Stjecanje zlatnog certifikata hvalevrijedno je priznanje koje djelatnike, na čelu s ravnateljicom Ljiljanom Kencel, obvezuje da i dalje sustavno prenose na mlade generacije odgovornost za brigu o okolišu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.