Druženje u ledenoj špilji

Djed Mraz na Trsatskoj gradini dijelio bombone mališanima

Ljiljana Hlača

Nije mala stvar upoznati Djeda Mraza / Snimio Marko GRACIN

Nije mala stvar upoznati Djeda Mraza / Snimio Marko GRACIN

Trsat je posjetio prvi puta i bez svojih čarobnih pomagača, ali, srećom nije stigao praznih ruku već s vrećom punom bombona. Bila je to prilika da se mališani fotografiraju s najpopularnijim bradonjom te da mu šapnu svoju božićnu želju. Fotografije će biti moguće  vidjeti na facebook stranici – Advent na Trsatu



RIJEKA  Djed Mraz je večeras sa Sjevernog pola stigao na Trsat, na Trsatsku gradinu. Djedica se s mališanim podružio u magičnoj ledenoj špilji obojenoj svjetlošću stotina lampica i posutoj snijegom.


Snimio Marko GRACIN


Snimio Marko GRACIN



 Trsat je posjetio prvi puta i bez svojih čarobnih pomagača, ali, srećom nije stigao praznih ruku već s vrećom punom bombona. Bila je to prilika da se mališani fotografiraju s najpopularnijim bradonjom te da mu šapnu svoju božićnu želju. Fotografije će biti moguće  vidjeti na facebook stranici – Advent na Trsatu.




Djedica je bio odlično raspoložen, a dočekalo ga je uistinu mnoštvo mališana, koji su u pratnji roditelja strpljivo čekali svoj red.


Naposljetku nije mala stvar upoznati Djeda Mraza i povjeriti mu tajne. Svakoga je pozdravio svojim već prepoznatljivim pozdravom – Ho, ho, ho. Zatim ga je zanimalo ime mališana te se na kraju raspitivao i o daru za ovaj Božić.