Odgoda zbog vremenskih neprilika

ČAROLIJA NA SNIJEGU – U NEDJELJU Najava orkanske bure odgodila Carnival Snowboard Session

P. N.

snimio Marko Gracin

snimio Marko Gracin

"Natjecanje će započeti u nedjelju, 24. veljače, u 14.00 sati trening vožnjom te se nastaviti kvalifikacijskim rundama. U 18 sati startat će finalna vožnja natjecatelja."



Zbog najave orkanske bure za subotu, 23. veljače, primorani smo zbog sigurnosti natjecatelja i gledatelja odgoditi događanje za jedan dan, izvijestili su organizatori 11. Carnival Snowboard Sessiona, koji će se održati na Gatu Karoline Riječke, ali ne u subotu, kako je prvotnpo planirano, nego dan kasnije – u nedjelju.


– Natjecanje će započeti u nedjelju, 24. veljače, u 14.00 sati trening vožnjom te se nastaviti kvalifikacijskim rundama. U 18 sati startat će finalna vožnja natjecatelja. Očekujemo sudjelovanje 15 natjecatelja iz Austrije, Hrvatske, Rumunjske i Slovenije. Ove godine po prvi put ćemo imati žensku konkurenciju s četiri natjecateljice, dvije iz Austrije i dvije iz Hrvatske, izvijestili su organizatori.


Za trajanja događanja na Gatu Karoline Riječke, napominju u vom priopćenju, “bit će postavljena dječja staza na kojoj će djeca od tri do deset godina moći isprobati stajanje i vožnju na snowboardu uz pomoć instruktora Snowboard kluba Nine”.