Okupljanje ispred crkve

Božićni sajam još danas na Viškovu

Andrej Petrak

Blagdanski ugođaj na trgu pred crkvom sv. Mateja / Snimio  Silvano JEŽINA

Blagdanski ugođaj na trgu pred crkvom sv. Mateja / Snimio Silvano JEŽINA

Nude se autohtoni domaći proizvodi, božićni ukrasi, topli vuneni predmeti i slini proizvodi. Prava blagdanska atmosfera upotpunjena je prigodnom ugostiteljskom ponudom u vidu kuhanog vina i fritula te božićnom glazbom



VIŠKOVO Dvodnevni Božićni sajam počeo je na trgu ispred crkve Svetog Mateja u Viškovu, gdje se nude autohtoni domaći proizvodi, božićni ukrasi, topli vuneni predmeti i slini proizvodi. Prava blagdanska atmosfera upotpunjena je prigodnom ugostiteljskom ponudom u vidu kuhanog vina i fritula te božićnom glazbom.


Božićni sajam nastavlja se na istom mjestu i danas od 10 do 14 sati. Program Adventa u Viškovu, pod organizacijskom palicom Turističke zajednice, uz podršku Općine Viškovo, te zahvaljujući programima koje su pripremile brojne udruge, nastavlja se sljedećeg tjedna nizom događanja.


Učenici OŠ Sv. Matej pripremili su za glazbeno-scensku priču »Čudesna zima« koja će se održati u utorak u 17 sati u Domu hrvatskih branitelja, a istog dana Općina će darivati gotovo tisuću predškolaca poklon paketima Djeda Božićnjaka, čija će podjela biti upriličena u sportskoj dvorani OŠ Sv. Matej od 16 do 18 sati. Ženski pjevački zbor Marinići održati će tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert u Domu Marinići u nedjelju, 18. prosinca, u 18 sati.




Na tradicionalnom koncertu nastupiti će brojni gosti Ženski pjevački zbor Korezin Čavle, Dječji zbor Halubajčići Viškovo, Vokalna skupina Rose Volosko, Klapa Mistrage– Viškovo, Vokalna skupina Zvir Jelenje, KUD Halubjan, DVD Drenova te Joso Butorac.