Pink Wing projurio Novim Vinodolskim: Karavana luksuza privlačila poglede

Nataša Car

Foto Nataša Car

Foto Nataša Car

Karavana od 48 luksuznih automobila privukla je mnoge znatiželjnike koji su na parkingu hotela Lišanj došli pogledati izložena vozila. Sudionici projekta Pink Wing za to vrijeme uživali su na pitoresknom otočiću San Marino ispred Novog



NOVI VINODOLSKI – Skupocjeni limeni ljubimci jučer su stigli u Novi Vinodolski. Karavana luksuznih automobila privukla je mnoge znatiželjne goste koji su na parkiralištu hotela Lišanj došli pogledati izložena vozila. Sudionici projekta Pink Wing za to vrijeme uživali su na otočiću San Marino gdje su domaćini pokazali da Novi Vinodolski ima sve potrebno za razvoj elitnog turizma.


Pink Wing jučer popodne bio je u Novom Vinodolskom te je u popodnevnim satima ispred hotela Lišanj bilo moguće razgledati luksuzne automobile sudionika. U Novi je stiglo 48 automobila, od mercedesa, ferrarija, porschea i drugih skupocjenih limenih ljubimaca. Organizator Marko Fratrić naglasio je da su sudionici stigli iz Hrvatske i inozemstva. U projektu su tako sudjelovali Švicarci, Izraelci, Njemci, Austrijanci, Mađari te ljubitelji limenih ljubimaca iz Hrvatske i BiH.


Goste su potom na otočiću San Marino ugostili hotel Lišanj, Grad Novi Vinodolski, Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog i Centar za kulturu Grada Novog Vinodolskog. Marina Mitan osigurala je prijevoz do otočića i natrag na obalu. Sudionici su na otočiću ručali te na ležaljkama i jastucima upijali zrake sunca. Gosti su mogli kušati razne delicije koje su pripremili kuhari hotela Lišanj.





Našlo se ponešto za svakoga, od pljeskavice i ćevapa do delicija od sabljarke i tune. Zanimljiva atrakcija bila je vađenje šampanjca San Marino vinarije Pavlomir iz mora. Za ugodnu glazbu pobrinuli su se Trio Veljak i DJ na brodu »San Marino« koji se usidrio u blizini istoimenog otočića.


Pitoreskni otočić pokazao se kao pun pogodak za ovakav event, a domaćini su se pobrinuli za stvaranje prigodne atmosfere.



– Ovo događanje dobra je promocija elitnog turizma, a Novi Vinodolski ima puno toga za ponuditi u toj kategoriji. Drago nam je da smo mogli ugostiti sudionike Pink Winga – rekla je direktorica hotela Lišanj Iva Radaković. Zadovoljni su bili i gosti koji su zahvalili domaćinima. Nakon posjeta Novom Vinodolskom sudionici ovogodišnjeg Pink Winga zaputili su se prema Opatiji.


Jedinstvena karavana


Luksuzni event se od 12. do 16. lipnja održava na više lokacija. Sudionici su prošli kroz Zagreb, Novi Vinodolski i Opatiju, zatim idu još na otok Cres, Mali Lošinj te će se vratiti na početnu lokaciju u Zagreb. Cilj ovog projekta je da se sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom vikend druženju provede kroz atraktivne turističke destinacije, promoviraju gastronomske delicije svakog podneblja te se kroz druženje stvaraju poslovni kontakti i prilike.