Doček dan prije

Crikveničani pozdravili Staru godinu uz veliki vatromet

Nataša Car

Foto Nataša Car

Foto Nataša Car



Završnicu ovogodišnjeg Adventa u Crikvenici obilježio je pozdrav Staroj godini koji  se obilježava 30. prosinca. I ove je godine bilo pregršt dobre glazbe, ukusne hrane i a u ponoć su svi uživali u spektakularnom vatrometu.


Adventski park u nedjelju je vrata otvorio već u 17 sati, a živa svirka počela je u 20 sati. Goste su zabavljali Ena Poljak i company, a u 22 sata na pozornicu je stupio Trnje live acoustic koji se pobrinuo za veseli pozdrav staroj godini.


Događanje je privuklo mnoge posjetitelje koji su u društvu obitelji i prijatelja uz kuhano vino i frite uživali u blagdanskoj atmosferi. Mnogi su se okupili oko plinskih grijalica koje su se pokazale kao pravi pogodak ove hladne zimske večeri.




Osim Crikveničana i gostiju iz okolice završnicu Adventa posjetilo je i nekoliko stranih turista. Layla iz Njemačke došla je u Crikvenicu kod dečka, a druženje uoči proslave Nove godine u Adventskom parku joj se svidjelo. “Lijepo je, dobra muzika, piće, lijepa svjetla, sviđa mi se”, rekla je Layla dodajući kako se nalazi u dobrom društvu pa to upotpunjuje doživljaj.


Točno u ponoć svi su uživali u velikom vatrometu za pozdrav Staroj godini, no on nije obilježio kraj ove večeri. Park je ostao otvoren još sat vremena te su posjetitelji nastavili druženje uz blagdanske poslastice, tople napitke i glazbi Trnje live acoustica koji je goste zabavljao do zatvaranja parka.


Foto Nataša Car


Foto Nataša Car



Foto Nataša Car


Foto Nataša Car



Foto Nataša Car


Foto Nataša Car