Čestitke

Župan Milinović primio djevojčice iz ŽKK Gospić, pobjednice Kupa u Matuljima

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić



GOSPIĆ Mlađe kadetkinje ŽKK Gospić primio je danas župan ličko-senjski s najbližim suradnicima. S djevojčicama su bili trener Damir Vujnović i sportski direktor Mario Strilić.


Govoreći o važnosti sporta i nedavno osvojenog International girls basketball cup March Mandess koji se igrao u Matuljima, župan Milinović podsjetio je mlade košarkašice kako je ŽKK Gospić ne tako davno bio redovni sudionik europskih natjecanja i prvoligaš čiju su igru poštovali svi protivnici i sportski znalci.


– Svaki put kada iz ove županije netko postigne neki bolji rezultat ja sam ponosan. Posebno sam ponosan na vas jer ste još djevojčice, a osvojile ste jedan međunarodni turnir sa pet sjajnih pobjeda.




Čestitike idu vama, kao i upravi kluba. Vi ste u uzlaznoj sportskoj putanji i imate sjajnu perspektivu da uskoro postanete uvažene seniorke koje dominiraju sportskim terenima.


Ova sjajna pobjeda znači da ste vi odlična ekipa, sa također odličnim trenerom i direktorom kluba. Kada ste odlazile na ovaj turnir bio sam čak i malo skeptičan jer su na njemu sudjelovale najbolje hrvatske ekipe, uz ekipu iz BiH i Slovenije.


Najmanje što mogu danas učiniti je dati vam kao mali znak pažnje poklon-bon u iznosu od 3 000 kuna i iskreno vam čestitati na sjajnoj uspjehu, rekao je župan Milinović.


U ime kluba na prijemu su se zahvalili trener ŽKK Gospić Damir Vujnović i sportski direktor Mario Strilić. Djevojčice iz Gospića igrale su pet utakmica i tijekom svih pet su odnijele pobjede.