Poruke u bojama

Mališani su uživali: U Gospiću održana likovna radionica povodom Dječjeg tjedna

Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

- Odaziv djece je tri puta veći nego smo nadali. Ovo je danas bila prva radionica koje smo organizirali zajedno sa gospićkim učilištem i Društvom „Naša djeca“ Gospić. Mali umjetnici su vrijedno radili, rezultati su odlični pa će građani Gospića moći na prigodnoj izložbi vidjeti dječje radove, rekla nam je prof. Weissman Hagy.



GOSPIĆ – „Poruke u bojama“ naziv je likovne radionice organizirane danas u Pučkom otvorenom učilištu „dr. Ante Starčević“ Gospić povodom Dječjeg tjedna. Radionicu je vodila prof. Roberta Weissman Nagy iz Pule, a riječ je o mnoštvu oslikanih majica s motivima Gospića i života djece. Radovi 30-ak mališana oduševili su prof. Weissman Nagy.


– Odaziv djece je tri puta veći nego smo nadali. Ovo je danas bila prva radionica koje smo organizirali zajedno sa gospićkim učilištem i Društvom „Naša djeca“ Gospić. Mali umjetnici su vrijedno radili, rezultati su odlični pa će građani Gospića moći na prigodnoj izložbi vidjeti dječje radove, rekla nam je prof. Weissman Hagy.


Od ravnateljice POU Gospić Irene Peše doznajemo kako će dio dječjih radova biti prezentiran u izlozima učilišta tijekom trajanja Dječjeg tjedna.