Novi ciklus

TriYoga za sve generacije: Upisi do kraja mjeseca

Aleksandra Kućel Ilić



OPATIJA Nakon svih uzbuđenja koje nam je donio prosinac, siječanj je idealno vrijeme za donošenje novih odluka. Nove odluke je lako donositi, no malo ih je teže provoditi u djelo. Tu smo svi slični, brzo se vraćamo starim obrascima ponašanja i u našu sigurnu zonu udobnosti – da li da učinimo nešto pametno za sebe ili da radije ostanemo ugodno zavaljeni u fotelju gledajući televiziju? Odluka stvarno nije lagana! A s druge strane, ipak bi jako voljeli da smo malo fleksibilniji, da nas ništa ne boli, da ujutro bez problema iskočimo iz kreveta…


I zato, sigurno ste se već puno puta poželjeli bavati yogom? Sigurno ste razmišljali o tome kako bi mogla pomoći vašem zdravlju, opustiti vas, naučiti vas kako da se smirite u stresnim situacijama? I onda ste u nekom časopisu ugledali fotografiju mlade, gipke djevojke u nekom nemogućem položaju, ruku i nogu obavijenih oko tijela… i samo ste odmahnuli rukom – nije to za mene. E, pa tu ste se prevarili, istina je potpuno suprotna. Yoga je namijenjena baš svima, a naročito onima čija su tijela malo kruća, i upravo će oni primijetiti najbrže pomake već nakon nekoliko mjeseci prakticiranja. No, izuzetno je važno da izaberete stil yoge koji odgovara baš vama i tada nećete imati problema s vježbanjem.


Jer, život bi sigurno bio puno lakši i ugodniji da ne osjećamo napetost u vratu, da se riješimo bolova u leđima, da naučimo pravilno disati, opuštati se, da se riješimo umora, nesanice… da skinemo bez dijete koji kilogram viška… da bez velikog napora usvojimo zdraviji način života, ispričala nam je Renata Reiner, instruktorica yoge koja je željela informirati zainteresirane da će uskoro u Opatiji započeti novi sastovi TriYoge pod njezinim vodstvom. Kaže da se TriYogom može baviti svatko, od početnika do dugogodišnjih praktikanata yoge, te da će se satovi održavati svakim danom osim vikenda u hotelu Četiri opatijska cvijeta.Novi upisi će biti od 22. siječnja do kraja mjeseca, a više informacija se može saznati i na web stranici www.renatareiner-yoga.com, ili putem mail adrese [email protected].