Villa Ariston

Talijanski kuhari na “Fuziji Kvarnera”

Aleksandra Kućel Ilić

Foto: Roni Brmalj

Foto: Roni Brmalj

U tijeku je »Tjedan Talijanske kuhinje u svijetu«



OPATIJA Fuzija Kvarnera u restoranu Ariston u Opatiji, organizirana u okvirima Tjedna talijanske kuhinje u svijetu, dovela je u ovaj poznati gastronomski kutak šefove kuhinja s juga Italije. Još večeras, uz finger food večer i druženje s poznatim imenima koja su proteklih dana u suradnji s osobljem »Aristona« oduševila goste, jela će pripremati Felice la Forgia, Stefano Gatto, Mario Gullo i Maurizio Conseca, te domaći kuhari Robert Benzia, Dean Dobrec i Marko Mandek.


Također, kako javaljaju iz Zajednice Talijana Opatija, u suradnji s Generalnim konzulatom iz Rijeke organizirat će se u okvirima Tjedna talijanske kuhinje u svijetu i jedna projekcija filma. Bit će to u četvrtak, 24. studenoga u Villi Antonio u 17 sati. Film u originalu nosi naziv »Quando l’Italia mangiava in bianco e nero«, autor je Gropplero di Troppenburg, a nakon projekcije će uslijediti prezentacija i degustacija »Jesti zdravo i ukusno bez glutena«. (A.K.I.)