Summer Sensual Days

Oko 500 plesača iz cijelog svijeta došlo u Opatiju

Marina Kirigin

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Trodnevni festival bachate i kizombe ponudit će bogat sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore te cjelonoćne plesne partije na nekoliko plesnih podija u Centru »Gervais«, u samom gradu i na plaži Royala



OPATIJA Plesom na terasi ispred hotela Imperial otvoreno je još jedno opatijsko izdanje manifestacije Summer Sensual Days.


Prema riječima organizatora, na opatijski dio priredbe pristiglo je 500-tinjak plesača iz cijeloga svijeta, a među njima i osam međunarodnih DJ-a i 20 plesnih instruktora.



Trodnevni festival bachate i kizombe ponudit će bogat sadržaj prepun plesnih radionica uz ponajbolje svjetske instruktore te cjelonoćne plesne partije na nekoliko plesnih podija u Centru »Gervais«, u samom gradu i na plaži Royala.




Završni plesni party bit će 16. lipnja na trsatskoj Gradini.


– Festival Summer Sensual Days Opatija u organizaciji Salsa Adria Produkcija i PK Los Mamberos proširenje je već postojećeg, istoimenog programa koji se već osmu godinu zaredom odvija krajem lipnja u Rovinju, tjedan dana prije velikog salsa festivala Croatian Summer Salsa Festival u istoj organizaciji – istakli su organizatori.