Preuređenja

OPSEŽNI RADOVI Hotel i vila Ambasador spajaju se u jedan objekt

Aleksandra Kućel Ilić

Foto: Marin Aničić

Foto: Marin Aničić

Prema najavama sa službenih internetskih stranica Liburnia Riviera Hotela, Remisens Premium hotel Ambasador bi svoje »najiščekivanije otvorenje godine« trebao imati u lipnju ove godine



OPATIJA Tri smještajna objekta u Opatiji, u prvom redu do mora, upravo se preuređuju. Opsežni radovi su u zadnjim mjesecima 2018. godine zahvatili hotel i vilu Ambasador, dok je siječanj 2019. godine donio temeljito preuređenje svih soba u hotelu Camelia u sastavu hotela Četiri opatijska cvijeta.


Kako saznajemo od nadležnih iz Amadria Park hotela, spomenuta investicija u preuređenje i obnovu svih soba najjača im je tijekom predsezone 2019. godine, a bit će gotova, kako se predviđa, do početka ožujka. U ostalim hotelima iz ove grupacije u tijeku je redovno investicijsko održavanje unutar samih objekata.


Kad je riječ o preuređenju i opremanju hotela i vile Ambasador iz sastava Liburnia Riviera Hotela, radi se o velikoj investiciji »teškoj« gotovo 120 milijuna kuna. Budući da se službene informacije preko nadležnih u Liburnia Riviera Hotelima do daljnjeg ne mogu dobiti, prenosimo tek ono što smo saznali iz neslužbenih izvora, odnosno putem službenih internetskih stranica LRH gdje otvorenje preuređenog hotela i vile Ambasador reklamiraju kao »najiščekivanije otvorenje godine«.


Otvorenje u lipnju




Prema najavama, Remisens Premium hotel Ambasador bi svoje »veliko otvorenje« trebao imati u lipnju ove godine, dakle za manje od pola godine.


– Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve znatiželjne putnike da dožive Remisens Premium Hotel Ambasador kao nikad do sad. Hotel nudi 243 prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorno spa iskustvo.


S ponosom najavljujemo da će od sada hotel Ambasador i vila Ambasador biti spojeni u jedan objekt, čime smo izravno odgovorili na zahtjeve tržišta. Spajanjem romantične i privatne atmosfere vile Ambasador sa zadivljujućim ambijentom hotela Ambasador, našim gostima ponudit ćemo još bolji doživljaj odmora uz najraznolikije usluge i sadržaje.


Kako bismo proslavili ovu posebnu prigodu s našim dragim gostima, u našu smo ponudu uključili besplatnu čašu pjenušca i košaru s voćem. Remisens Premium hotel Ambasador Vaš je ulaz u svijet autentične avanture, gdje gosti mogu uživati u nezaboravnim trenucima odmora uz kombinaciju lokalnih tradicija i vrhunskog europskog luksuza – objavljeno je na web stranicama Liburnia Riviera Hotela.


Vrhunski hotel


Uz ostale sadržaje, ovaj će petozvjezdani hotel nuditi korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, korištenje spa zone (finska sauna, turska kupelj, bio sauna, masažni tuševi, ledena fontana, relax zona, grijani ležajevi, tekstilna sauna, rasul, whirlpool) te tijekom ljetne sezone vanjski bazen s morskom vodom i hotelsku plažu.


Također, hotel će imati i novu kongresnu dvoranu i, ako se može vjerovati najavama, nakon temeljitog preuređenja postati jedan od najboljih hotela na Kvarneru i zadržati najvišu kategoriju, što bez najnovijeg ulaganja više ne bi bilo moguće.


Hotel Ambasador u Opatiji u pravilu je radio tijekom svih 12 mjeseci u godini, ponekad tijekom zimskih mjeseci i kao jedini otvoreni hotel iz LRH grupacije, a nakon što ponovo otvori vrata, također bi trebao ostati vrhunski hotel s cjelogodišnjim poslovanjem.