Bečki tjedan

Donatorska modna revija u organizaciji Lions kluba Opatija

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

U jedinstvenom ambijentu u kojem će se sutra u svečanim toaletama plesati valcere i uživati u bečkim specijalitetima, na večerašnjem su modnom eventu s humanitarnim predznakom sudjelovali butici Max Mara, Chantal, Comma i Bellissima, poznati modni brand »Omniamea« iz Švedske, te cijenjene domaće dizajnerice Greta Gudelj i Jadranka Šegota



OPATIJA  Finale Bečkoga tjedna uz subotnji Bečki bal u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, večeras je imalo vrlo uspješan uvod, najprije uz degustaciju vrhunskih austrijskih vina, a zatim i uz donatorsku modnu reviju u organizaciji Lions kluba Opatija.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ



Na terasi Remisens Premium hotela Kvarner, gosti su uz »bečku kapljicu« imali priliku uživati u svečanom koncertu Hoch-und Deutschmeister k.u.k. Wiener Regimentskapelle IR4.




Na terasi Kvarnera su se okupila brojna poznata lica na čelu s gradonačelnikom Opatije Ivom Dujmićem, te novom predsjednicom LC Opatija Snježanom Čačić i predsjednikom Districta Darkom Ćuruvijom, a kompletna je manifestacija realizirana zahvaljujući odličnoj i dugogodišnjoj suradnji između Grada Opatije i Grada Beča.


Uz ostale uzvanike, u goste je stigao i dogradonačelnik talijanskog prijateljskog grada Carmagnole Vincenzo Inglese sa suprugom.


– Cilj nam je prikupiti sredstva za kupnju automatskog vanjskog defibrilatora, AED uređaja, kojeg bi postavili na javni prostor Grada Opatije – najavila je na početku modne revije Snježana Čačić, vrlo zadovoljna odličnim odazivom na reviju »pod kristalnim lusterima«, na koju je ulaz bio slobodan.


U jedinstvenom ambijentu u kojem će se sutra u svečanim toaletama plesati valcere i uživati u bečkim specijalitetima, na večerašnjem su modnom eventu s humanitarnim predznakom sudjelovali butici Max Mara, Chantal, Comma i Bellissima, poznati modni brand »Omniamea« iz Švedske, te cijenjene domaće dizajnerice Greta Gudelj i Jadranka Šegota.


U glazbeno-plesnom dijelu programa, posjetitelji su mogli uživati u nastupu opatijske pjevačice Mateje Majerle u pratnji gitarista Marija Šimunovića, te atraktivnoj plesnoj izvedbi profesionalnih plesača Ivane Trope i Davora Romića.


Modele za jesen-zimu su nosile manekenke modne agencije »Glamour Tara« Tajane Zaro Mirković, zatim manekenke starije generacije »Kisha«, ali i manekenke koje su u Opatiju doputovale iz Švedske.


Moderator večeri bio je Neno Pavinčić, na njemački jezik je pozdravne govore prevodio Neven Ivanić, a uspješnosti programa su uz organizatore iz Lions cluba Opatija doprinijeli i brojni sponzori, te svi donatori koji su potpomogli nabavku defibrilatora. Organizirana je također i bogata tombola, uz pomoć koje se stiglo još bliže konačnom cilju ove dobrotvorne akcije.


Da bi večer bila u skladu s kriterijima koje bi manifestacija poput Bečkoga tjedna trebala zadovoljiti, puno su truda uložili i vizažistica Marija Blečić, estetski centar »Mariposa« iz Rijeke, Frizerski salon »Tessa« Opatija, te Beauty studio Royal art.