Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 6
Sutra: 9° 9° 6
18. siječnja 2020.
Bečki tjedan

foto Donatorska modna revija u organizaciji Lions kluba Opatija

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2019. u 22:54 2019-09-20T22:54:00+02:00

U jedinstvenom ambijentu u kojem će se sutra u svečanim toaletama plesati valcere i uživati u bečkim specijalitetima, na večerašnjem su modnom eventu s humanitarnim predznakom sudjelovali butici Max Mara, Chantal, Comma i Bellissima, poznati modni brand »Omniamea« iz Švedske, te cijenjene domaće dizajnerice Greta Gudelj i Jadranka Šegota

OPATIJA  Finale Bečkoga tjedna uz subotnji Bečki bal u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, večeras je imalo vrlo uspješan uvod, najprije uz degustaciju vrhunskih austrijskih vina, a zatim i uz donatorsku modnu reviju u organizaciji Lions kluba Opatija.

3888435
Bečki tjedan - modna revija / Snimio Roni BRMALJ

Na terasi Remisens Premium hotela Kvarner, gosti su uz »bečku kapljicu« imali priliku uživati u svečanom koncertu Hoch-und Deutschmeister k.u.k. Wiener Regimentskapelle IR4.

Na terasi Kvarnera su se okupila brojna poznata lica na čelu s gradonačelnikom Opatije Ivom Dujmićem, te novom predsjednicom LC Opatija Snježanom Čačić i predsjednikom Districta Darkom Ćuruvijom, a kompletna je manifestacija realizirana zahvaljujući odličnoj i dugogodišnjoj suradnji između Grada Opatije i Grada Beča.

Uz ostale uzvanike, u goste je stigao i dogradonačelnik talijanskog prijateljskog grada Carmagnole Vincenzo Inglese sa suprugom.

– Cilj nam je prikupiti sredstva za kupnju automatskog vanjskog defibrilatora, AED uređaja, kojeg bi postavili na javni prostor Grada Opatije - najavila je na početku modne revije Snježana Čačić, vrlo zadovoljna odličnim odazivom na reviju »pod kristalnim lusterima«, na koju je ulaz bio slobodan.

U jedinstvenom ambijentu u kojem će se sutra u svečanim toaletama plesati valcere i uživati u bečkim specijalitetima, na večerašnjem su modnom eventu s humanitarnim predznakom sudjelovali butici Max Mara, Chantal, Comma i Bellissima, poznati modni brand »Omniamea« iz Švedske, te cijenjene domaće dizajnerice Greta Gudelj i Jadranka Šegota.

U glazbeno-plesnom dijelu programa, posjetitelji su mogli uživati u nastupu opatijske pjevačice Mateje Majerle u pratnji gitarista Marija Šimunovića, te atraktivnoj plesnoj izvedbi profesionalnih plesača Ivane Trope i Davora Romića.

Modele za jesen-zimu su nosile manekenke modne agencije »Glamour Tara« Tajane Zaro Mirković, zatim manekenke starije generacije »Kisha«, ali i manekenke koje su u Opatiju doputovale iz Švedske.

Moderator večeri bio je Neno Pavinčić, na njemački jezik je pozdravne govore prevodio Neven Ivanić, a uspješnosti programa su uz organizatore iz Lions cluba Opatija doprinijeli i brojni sponzori, te svi donatori koji su potpomogli nabavku defibrilatora. Organizirana je također i bogata tombola, uz pomoć koje se stiglo još bliže konačnom cilju ove dobrotvorne akcije.

Da bi večer bila u skladu s kriterijima koje bi manifestacija poput Bečkoga tjedna trebala zadovoljiti, puno su truda uložili i vizažistica Marija Blečić, estetski centar »Mariposa« iz Rijeke, Frizerski salon »Tessa« Opatija, te Beauty studio Royal art.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.