Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 1
Sutra: 21° 21° 1
16. listopada 2019.
Druženje

Puna košara slatkiša maskiranim mališanima dječjeg vrtića Grobnički tići

Puna košara slatkiša maskiranim mališanima dječjeg vrtića Grobnički tići
Puna košara slatkiša maskiranim mališanima dječjeg vrtića Grobnički tići
Autor:
Objavljeno: 5. ožujak 2019. u 18:43 2019-03-05T18:43:55+01:00

JELENJE Načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja i njegov zamjenik Dino Piljić posjetili su Dječji vrtić Grobnički tići, u sklopu ovogodišnjeg mesopusta. Tom prigodom donijeli su maskiranim mališanima punu košaru slatkiša i posjetili sve grupe. Lijepo druženje nastavljeno je uz fritule i krafne.

– Dječji vrtić Grobnički tići u Podhumu pohađa 130 djece, a lijepa gesta svakako je uljepšala prijepodne jelenjskim mališanima. Općina Jelenje svakako je pokazala solidarnost i brigu za najmlađe. Danas završavaju mesopusna događanja na području Općine Jelenje, a iz Općinske uprave najavljujemo nove komunalne projekte jer, nakon maškara sve se, standardno, vraća u normalu, kazao je načelnik Marčelja.

Nakon paljenja pusta u Podkilavcu, sutra će biti spaljen pust u Jelenju i Zoretićima. Krivcu za sve grijehe u protekloj godini najprije će se suditi u Jelenju, na Ravni od 18 sati, gdje će se izvlačiti i tombola u organizaciji Jelenskih maškara, dok će u mjestu Zoretići pustić dočekati svoju presudu u 20 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.