Tradicionalna manifestacija u Kostreni

PLESOM PROTIV DROGE Mladi poslali poruku o zdravijem i veselijem načinu života

Sanja Gašpert

snimio Marko Gracin

snimio Marko Gracin

Plesači su se natjecali u raznim plesnim disciplinama – acro, musical, balet, urban, modern, jazz dance, rekreacijski ples, freestyle i drugima, pojedinačno, kao duo, trio, formacija ili grupno, u dobnim kategorijama Cicibani, Mini, Djeca, Juniori, Seniori, za što su, ovisno o rezultatu, bili nagrađeni peharima i medaljama.



KOSTRENA – Jubilarni, petnaesti po redu humanitarni plesno-glazbeni zabavni nastup »Plesom protiv droge« okupio je u Sportskoj dvorani Kostrena tristotinjak plesača iz Rijeke, Kastva, Pule i Zagreba, koji su svojim sudjelovanjem i plesom poslali poruku mladima o zdravijem i veselijem načinu života.


Tijekom natjecanja održana je i plesna borba (kratki battle) zabavnog karaktera. Plesači su se natjecali u raznim plesnim disciplinama – acro, musical, balet, urban, modern, jazz dance, rekreacijski ples, freestyle i drugima, pojedinačno, kao duo, trio, formacija ili grupno, u dobnim kategorijama Cicibani, Mini, Djeca, Juniori, Seniori, za što su, ovisno o rezultatu, bili nagrađeni peharima i medaljama.


– Cilj događanja, koje ima i natjecateljski karakter, a održava se od 2004. godine, je promovirati ples kao univerzalni jezik, neovisno o plesnoj disciplini i dobi plesača. Želimo poručiti mladima da ulica nije jedini način života, da svoje slobodno vrijeme mogu kvalitetnije provoditi uključenjem u klubove, kazao je organizator događanja Marko Maričić.