Omiljeno mjesto za odmor

Svečana sjednica Gradskog vijeća: Novalja kao vrlo ozbiljna turistička destinacija

Marin Smolčić

Foto M. Smolčić

Foto M. Smolčić



NOVALJA Povodom Dana Grada Novalje u Hotelu In Excelsis održana je danas svečana sjednica Gradskog vijeća. Među brojnim uzvanicima bio je i ministar turizma Gari Cappelli s najbližim suradnicima. Govoreći o brojnim značajnim pomacima unatrag godine dana gradonačelnik Ante Dabo nabrojao brojna ulaganja koja su rezultirala izgradnjom infrastrukturnih projekata, novim poduzetničkim investicima, a sve ovo je Novalju učnilo omiljenom destinacijom brojnih turista te stvorilo kvalitetnije uvjete za život građana.


Ministar Gari Cappelli uoči svečane sjednice obišao nedavno otvoreni Hotel Joel 4* u vlasništvu obitelji našeg proslavljenog nogometaša i ambasadora hrvatskog turizma Dejana Lovrena. Riječ je o investiciji vrijednoj 3 milijuna eura, a hotel raspolaže s 11 jednosobnih apartmana, 2 studio apartmana, 1 deluxe apartmanom i 2 depandanse. Ovaj bajkoviti hotel već su pohodili popularni svjetski nogometaši poput Ronalda.Govoreći na svečanoj sjednici ministar Cappelli se osvrnuo i na ovaj projekt.


-Drago mi je da danas s vama mogu podijeliti radost koju nam donosi taj izuzetni hotel, njegova uređenost, njegovi sadržaji. Od gradonačelnika g. Ante Dabe doznao sam da su u Novalji sada otvorena četiri nova hotela. To je svakako najbolji način dodatnog otvaranja vašega grada u turističkom smislu. Ti sadržaju znače i nova radna mjesta, znače kvalitetniju turističku ponudu i opredjeljenost Novalje da dosegne najkvalitetnije hrvatske turističke brendove. Već ove godine se ovdje kreće s novim ulaganjima jer će se graditi nova marina čiji bi vezovi trebali biti popunjeni narednoga ljeta. Da niti ne spominjem plažu Zrće, sadržaje čija je posebnost prepoznata po cijelome svijetu. Novalja je snažno trasirala svoj razvoj i svakako treba nastojati da se sve zacrtano,  kao i mnogi drugi projekti, realiziraju na zadovoljstvo svakoga gosta i općeniti razvoj vašega grada, rezimirao je ministar Gari Cappelli dodavši kako je došlo vrijeme da se Novalju i njezinu rivijeru s pravom započne tretirati kao „vrlo ozbiljnu turističku destinaciju!“