Hotel Internacional

Ljepotice na Rabu: Večeras izbor za Kraljicu Jadrana

Ante Matijević

snimio G. NOVOTNY

snimio G. NOVOTNY

"Ljepota kojom ste očigledno nagrađeni od svojih roditelja i majke prirode, samo jedan sastavni dio vaše osobnosti."



Večeras će se na terasi Escape bara hotela International održati osmi izbor za Kraljicu Jadrana. Trinaest ljepotica iz svih dijelova Jadrana, od Pule pa do Dubrovnika, natjecat će se za titulu najljepše. Jučer je natjecateljice u opuštenoj atmosferi primio gradonačelnik Grada Raba Nikola Grgurić.


– Vaša ljepota pristaje uz ovu ljepotu, rekao je Grgurić misleći na ljepotu otoka i grada Raba. Naši sportaši i ljepota, nastavio je, pravi su i istinski promotori Hrvatske u Europi i svijetu.


Nije zaboravio ukazati na važnost edukacije.




– Ljepota kojom ste očigledno nagrađeni od svojih roditelja i majke prirode, samo jedan sastavni dio vaše osobnosti, rekao je ljepoticama gradonačelnik Grgurić.


Natalija Brkić, predsjednica direkcije Kraljice Hrvatske, rekla je da se nadaju da će i jubilarnu 10. godinu također proslaviti na Rabu.


Direktorica TZG-a Rab Ivana Matušan rekla je da je Rab otok ljubavi i ispričala priču o početku rapskog nudizma kada su se engleski kralj Edward VIII i Wallis Simpson 1936. goli okupali u uvali Kandarola.


Pobjednice Kraljice Jadrana natjecat će se u finalu, na izboru Kraljice Hrvatske u Rovinju. Rab kao domaćin natjecanja ima svoju predstavnicu, 17-godišnju Daliborku Bošnjak.