PRO PR konferencija

Nagrade PR stručnjaka dodijeljene u Selcu: Ermina Duraj i Ana Kučić primile priznanja

Tihana Tomičić

Ermina Duraj

Ermina Duraj

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke



SELCE – Tijekom 17. PRO PR konferencije koja se održava u Selcu, dodjeljena su priznanja PRO PR Globe Awards, a dobitnice iz PGŽ su voditeljica kabineta župana PGŽ Ermina Duraj i lošinjska gradonačelnica Ana Kučić.


Priznanja su dodijeljena u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager, PRO PR Infigo Awards, PRO PR Transparency Award te PRO PR Awards uglednim stručnjacima iz područja odnosa s javnošću i komunikacija.


PRO PR Vision City namijenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnoj i međunarodnoj razini.S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencije Hrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju. Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspješnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu ove hrvatske kompanije nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke.




Iz Hrvatske su za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni: Željko Jelić, bivši voditelj odnosa s javnošću u Badelu 1862, Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana- Službe za odnose s javnošću i protokol u Primorsko-goranskoj županiji te Irena Šarić Dombaj, direktorica korporativnih komunikacija u L’Oreal Adria. Krajem studenog prošle godine, objavljeno je i da je dobitnik priznanja u kategoriji Vision Manager, slovenski medijski djelatnik Marjan Novak.


Svi dobitnici su za svoj predani rad nagrađeni unikatnim statuama, koje su za ovu prigodu izradili studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.


Program nagrađivanja PRO PR Globe Awards utemeljen je u povodu obilježavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namijenjen je pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću.