Izvor - albanska TV 21

Zoran Milanović je postao savjetnik albanskog premijera Edija Rame

Hina

snimio Sergej Drechsler

snimio Sergej Drechsler

»Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran (Milanović) je odličan prijatelj, a njegovi savjeti su uvijek dobrodošli... Hoc´u reći da je tako dobar prema meni, a njegovi savjeti korisni«, citiraju beogradski mediji Ramin odgovor na pitanje novinara u Tirani.



BEOGRAD – Nekadašnji hrvatski premijer i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanovic´ vec´ duže vrijeme radi kao savjetnik albanskog premijera Edija Rame, objavili su u petak beogradski mediji pozivajući se na izvješće albanske TV 21.


Albanski premijer, prema navodima TV 21, potvrdio je to novinarima na zajedničkoj tiskovnoj konferenciji s europskim povjerenikom za politiku susjedstva i proširenje Johannesom Hahnom u Tirani.


»Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran (Milanović) je odličan prijatelj, a njegovi savjeti su uvijek dobrodošli… Hoc´u reći da je tako dobar prema meni, a njegovi savjeti korisni«, citiraju beogradski mediji Ramin odgovor na pitanje novinara u Tirani.




Vijest iz Tirane o savjetodavnom angažmanu nekadašnjeg hrvatskog premijera u uredu aktualnog predsjednika albanske vlade na pojedinim je beogradskim portalima tijekom dana dobila i tabloidnu crtu, pa je propraćena naslovima »Hrvat i Albanac kuju paklene planove: Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović radi kao savjetnik Edija Rame« ili »Dugo su ovo krili, a sad je Rama priznao: Albanci i Hrvati se udružili protiv Srbije«.