Spalili im kombi

ŽRTVE HULIGANA Djeca iz Vodica dobila prijevoz kući: “Srce vatrogasca jače je od svakog zla”

Portal Novilist.hr

Foto Facebook

Foto Facebook

Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila, komentira predsjednik Kickboxing kluba



ZAGREB Mali sportaši iz vodičkog Taekwondo kluba “Hrvatski branitelj dragovoljac” našli su se u velikim problemima, nakon što su im rano jutros huligani zapalili dva kombija šibenskih registracija s kojima su stigli u Zagreb. Njihovi roditelji i pratnja našli su se na mukama kako ih sve odvesti kući, ali našli su svoje spasitelje – u liku zagrebačkih vatrogasaca.


Ponudili su pomoć pa će djeca sretno stići kući.


– Srce vatrogasca je veće i jače od ijednog zla! Vatrogasci Zagreb (JVP i VZGZ) ponudilI su pomoć u prijevozu naše dice doma, objavio je DVD Vodice na svom Facebooku.




Zagrebački vatrogasci jutros u 5 sati ugasili su požare na zapaljenim kombijima. Citroen Jumper koji je djeci posudio MNK Heroji 2007 iz Vodica u potpunosti je izgorio. U požaru je oštećen i kombi Mercedes gradskog parkinga Vodice.



Citroen Jumper koji je u vlasništvu MNK Heroji 2007. potpunosti je izgorio, a oštećen je i drugi Mercedesov kombi koji je na leasingu i kojeg koristi gradski parking Vodice.


– Na turnir smo došli jučer u Zagreb i uspješno smo ga odradili. Nakon turnira s djecom smo obišli Advent u Zagrebu i pošli na počinak u hostel Arena.


Rano ujutro nas je probudio žamor i dočekao strašan prizor. Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti. Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo ga u zadnji tren spasili, ispričao je Toni Ivas, predsjednik Kickboxing kluba za InfoVodice.



– Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila, komentirao je Ivas.


Marko Živković koji je bio u pratnji ispričao je za Šibenski portal da se sumnja na Bad Blue Boyse, no ništa se neće točno znati dok ne završi očevid.


U policiji kažu da je očevid u tijeku, a zasad ne žele komentirati informacije da je ovo neviđeno divljaštvo bilo potaknuto navijačkim strastima.