Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Sugerirao provalu u prazan stan

Vlada razriješila pomoćnika ministra branitelja Nenada Križića

Foto Ivica Galovic/PIXSELL
Foto Ivica Galovic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 17. siječanj 2019. u 13:24 2019-01-17T13:24:02+01:00

Podsjetimo, policija i Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru potvrdili su medijima kako istražuju tvrdnje da je pomoćnik ministra branitelja Nenad Križić sugerirao Mariju Vrbaniću da provali u prazan stan kako bi riješio svoj stambeni problem

Vlada Republike Hrvatske na zatvorenom je dijelu sjednice u četvrtak, na osobni zahtjev, razriješila pomoćnika ministra hrvatskih branitelja Nenada Križića, javlja televizija N1.

Podsjetimo, policija i Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru potvrdili su medijima kako istražuju tvrdnje da je pomoćnik ministra branitelja Nenad Križić sugerirao Mariju Vrbaniću da provali u prazan stan kako bi riješio svoj stambeni problem.

Tvrdi da je dobio bezbroj obećanja, a onda mu je pomoćnik ministra Križić rekao kako će razgovarati s državnim tajnikom Središnjeg ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikolom Mažarom, da ”malo okrene glavu” i dopusti Vrbaniću da provali u neki od praznih stanova.

Komentirajući Telegramovu priču o navodnom branitelju iz Vukovara Medved je ranije rekao da mu je slučaj poznat te da je zatražio cjelovito izvješće.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.