Nova objava

Todorić na blogu: Samo Saborsko istražno povjerenstvo moglo je razotkriti zastrašujuća djelovanja Plenkovićeve Vlade

Hina

Kriminal koji se nagomilao oko Ramljakove družine nakon što je Vlada progurala neustavni Lex Agrokor nikada neće moći sakriti, jer nezakonitosti i pljačka su poprimili epske razmjere, piše Todorić



 Ivica Todorić u srijedu je na svom blogu ustvrdio kako je ukidanje Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor “najzorniji dokaz kako premijer Andrej Plenković želi sakriti istinu o Agrokoru”.


No, piše dalje Todorić, kriminal koji se nagomilao oko Ramljakove družine nakon što je Vlada progurala neustavni Lex Agrokor nikada neće moći sakriti, jer nezakonitosti i pljačka su poprimili epske razmjere.


Todorić navodi kako “silna želja da se kriminal sakrije samo prokazuje sve koji su u njemu ogrezli”.




“Ukidanje Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor najzorniji je dokaz kako Plenković želi sakriti istinu o Agrokoru. No, kriminal koji se nagomilao oko Ramljakove družine nakon što je Vlada progurala neustavni Lex Agrokor nikada neće moći sakriti, jer nezakonitosti i pljačka su poprimili epske razmjere. Zato i silna želja da se kriminal sakrije samo prokazuje sve koji su u njemu ogrezli. Samo Saborsko istražno povjerenstvo, bez ulaska u detalje i dijelove istrage, jer to s njima nema niti veze, moglo je u najkraćem roku razotkriti zastrašujuća djelovanja Plenkovićeve Vlade koja nadgleda i podupire Ramljakove kriminalne aktivnosti i javnosti pokazati svu veličinu pljačke privatne imovine koja se mjeri milijardama. Današnje odluke o ukidanju povjerenstva koje je donijela vladajuća većina sumrak su pravne države i suspenzija svih demokratskih standarda I europskih vrijednosti.”, objavio je u srijedu Todorić na blogu.