Otvoreni napad

Šeks nikad žešće po Karamarku: ‘Mora podnijeti ostavku, HDZ je svoju šansu prokockao još prije izbora’

P. N.

HDZ je imao šansu prije ovih izbora, ali ju je prokockao. Umjesto da se okrenu životnim temama i kritiziranju vlade Zorana Milanovića, okrenuli su se lustraciji, ustašama i partizanima, primijetio je Šeks



Vladimir Šeks danas je u Saboru nikad žešće kritizirao Tomislava Karamarka, ustvrdivši da bi se ovaj, ne uspije li u preslagivanju, svakako trebao povući s mjesta predsjednika HDZ-a.


HDZ-ovcima je također poručio da bi trebali odustati od opoziva premijera Tihomira Oreškovića, ali dodaje da to čine zato da bi spasili Karamarka od izglasavanja nepovjerenja.


– Blefirati se može zbog motiva da se do zadnjega spašava Karamarka. HDZ je imao šansu prije ovih izbora, ali ju je prokockao. Umjesto da se okrenu životnim temama i kritiziranju vlade Zorana Milanovića, okrenuli su se lustraciji, ustašama i partizanima. Tako su se doveli u situaciju da moraju pristajati na Most, a vidimo kako to izgleda i kako je to ispalo, rekao je Šeks i dodajući da nas tek čeka dno krize, ukoliko dođe do opoziva premijera, pa onda ako preslagivanje ne uspije.




Šeks misli da bi Karamarko trebao dati ostavku, a za HDZ je rekao da mora igrati važnu ulogu u političkom životu Hrvatske, ali uz “određene personalne promjene”