Optimizam

Pobijedi li, Kolinda Grabar-Kitarović svima obećala bolje plaće i radna mjesta

Hina

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza



ZADAR Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović u petak je u Zadru posjetila štand na Narodnom trgu gdje se prikupljaju potpisi za njezinu predsjedničku kandidaturu u novom mandatu te je proučila građanima da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku.


U kratkoj izjavi novinarima rekla je kako neće nagađati tko će biti u drugom krugu te pozvala sve da daju potpis za optimizam i bolju Hrvatsku.


“Pobjedu temeljim na svom programu, na boljim plaćama i radnim mjestima u Hrvatskoj, na brizi za starije sugrađane kojima treba posvetiti više pozornosti, na inovacijama, razvoju gospodarstva, razvoju demokracije, borbi protiv korupcije i mnogim drugim temama”, rekla je Grabar Kitarović.




Hrvatska predsjednica danas će nazočiti svečanoj sjednici u povodu Dana Grada Zadra na kojoj će biti dodijeljena javna priznanja Grada Zadra za 2019.


U Gradskoj upravi se, po dolasku u Zadar, susrela sa svojim domaćinom, gradonačelnikom Brankom Dukićem.


Predsjednica će danas posjetiti i Škabrnju te odati počast kod Spomenika masovne grobnice poginulim hrvatskim braniteljima i civilima i kod Križa poginulim hrvatskim braniteljima na groblju sv. Luke.