Napokon

PREDSJEDNIK S KARAKTEROM Zoran Milanović na Facebooku potvrdio kandidaturu

Hina

Foto fFcebook

Foto fFcebook

Bivši premijer je svoj povratak u politiku i kandidaturu objavio na Facebooku, gdje je istaknuo svoj predizborni slogan - 'Predsjednik s karakterom', bez ikakvog komentara



Kako se i očekivalo, Zoran Milanović potvrdio je svoju predsjedničku kandidaturu. 


Naime, bivši premijer je svoj povratak u politiku i kandidaturu objavio na Facebooku, gdje je oko 16 sati istaknuo svoj predizborni slogan – ‘Predsjednik s karakterom’, bez ikakvih komentara.


Milanović je ovom objavom preduhitrio SDP, koji danas prema neslužbenim informacijama odlučuje o tome hoće li bivši vođa stranke biti njihov predsjednički kandidat.




Predsjedništvo SDP-a u 16,30 sati počelo je sjednicu na kojoj bi, kako se neslužbeno najavljuje, trebalo predložiti Glavnom odboru da Milanović bude SDP-ov predsjednički kandidat.


Također, neslužbeno se doznaje da bi se Milanović u 18 sati trebao obratiti javnosti u vezi s predsjedničkom kandidaturom.


Zoran Milanović bio je od 2007. do 2016. predsjednik SDP-a, a od prosinca 2011. do siječnja 2016. obnašao je dužnost predsjednika Vlade nakon što je na čelu tzv. Kukuriku koalicije predvođene SDP-om pobijedio na izborima.


Nakon što je otišao s mjesta predsjednika SDP-a i Vlade, udaljio se iz politike i posvetio privatnom biznisu.


Zoran Milanović / Facebook


Zoran Milanović / Facebook