Verbalno nasilje

Odvjetnik Šerić bio je napadnut u Splitu: “Vikao mi je da sam govno i đubre”

P. N.

Ako budem osjećao neku ugrozu, obratit ću se policiji - Branko Šerić / Foto  Sanjin Strukic/PIXSELL

Ako budem osjećao neku ugrozu, obratit ću se policiji - Branko Šerić / Foto Sanjin Strukic/PIXSELL

"U utorak je to bilo, kada sam zbog ovog slučaja došao u Split. Na Matejuški sam bio na ručku i prolazio sam Rivom kod samostana sv. Frane. To se dogodilo kod platoa, kod štekata jednog restorana. Krupni mlađi čovjek je počeo vikati i vrijeđati", ispričao je Šerić



Odvjetnik Branko Šerić koji zastupa osumnjičenog trostrukog ubojicu Filipa Zavadlava prije nekoliko dana napadnut je u Splitu. 


Potvrdio je to u telefonskom razgovoru za Index.


Šerić o tom incidentu nije želio alarmirati javnost, no vijest se na koncu pročula pa je pristao ispričati što se dogodilo.




“U utorak je to bilo, kada sam zbog ovog slučaja došao u Split. Na Matejuški sam bio na ručku i prolazio sam Rivom kod samostana sv. Frane. To se dogodilo kod platoa, kod štekata jednog restorana. Krupni mlađi čovjek je počeo vikati i vrijeđati”, ispričao je Šerić. 


Ispričao nam je i što mu je mlađi muškarac vikao.


“Vikao mi je da kako mogu braniti ubojicu, da sam govno, đubre. Ja sam se okrenuo da vidim tko je to i produžio sam Marmontovom. Samo sam sretao ljude koji su prema meni imali potpuno drugačije reakcije. Moja je poruka da ću se, ako budem osjećao neku ugrozu, obratiti policiji, neću naravno ništa ja poduzimati”, rekao je pomirljivo za Index odvjetnik Šerić.