Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. siječnja 2020.
Odgovor na smjenu

Miro Kovač: I dalje ću nastaviti djelovati prvenstveno za Hrvatsku i njezine građane

Snimio Denis LOVROVIĆ
Snimio Denis LOVROVIĆ
Autor:
Objavljeno: 4. lipanj 2018. u 21:45 2018-06-04T21:45:30+02:00

Kovač je novinarima rekao da će i dalje nastaviti u prvom redu djelovati za Hrvatsku i njezine građane, za HDZ, a »tek iza HDZ-a dolazim ja kao pojedinac«.  Kratko je poručio i da je njegova »savjest čista«

ZAGREB Miro Kovač u ponedjeljak je, nakon što je na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a razriješen dužnosti međunarodnog tajnika stranke, izjavio kako će i dalje nastaviti djelovati za Hrvatsku i njezine građane te za HDZ, naglasivši da je njegova »savjest čista«.

 Kovač je novinarima rekao da će i dalje nastaviti u prvom redu djelovati za Hrvatsku i njezine građane, za HDZ, a »tek iza HDZ-a dolazim ja kao pojedinac«.

 Kratko je poručio i da je njegova »savjest čista«.

Naglasio je i kako je sretan i ponosan što je više od četiri godine obnašao tu visoku stranačku dužnost, te je imao privilegij sudjelovati u pobjedama HDZ-a od 2014. godine do danas.

 Upitan o daljnjim ambicijama kratko je odgovorio: »Sve ćete čuti na vrijeme«.

 Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a u ponedjeljak su, na prijedlog predsjednika stranke Andreja Plenkovića, većinom glasova razriješili političkog tajnika Davora Ivu Stiera i međunarodnog tajnika Miru Kovača i na te dužnosti imenovali Lovru Kuščevića i Davora Božinovića.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.