Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4
Sutra: 9° 9° 4
22. siječnja 2020.
Okončan sastanak

Mihalinec nakon konzultacija u Vladi: 'Približavamo se rješavanju problema, rješenje očekujemo idući tjedan'

Branimir Mihalinec / Foto Patrik Macek/PIXSELL
Branimir Mihalinec / Foto Patrik Macek/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 22. studeni 2019. u 19:44 2019-11-22T19:44:35+01:00

"Danas je konačno održan jedan kvalitetan sastanak s predstavnicima Vlade. Trajao je dosta dugo. Približavamo se rješavanju problema. Sastanci će se nastaviti. Očekujemo da će se idući tjedan doći do rješenja", kazao je Mihalinec nakon sastanka

Predstavnik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec i tajnica Sindikata hrvatskih učitelja dali su izjave nakon konzultacija u Vladi, javlja televizija N1.

"Danas je konačno održan jedan kvalitetan sastanak s predstavnicima Vlade. Trajao je dosta dugo. Približavamo se rješavanju problema. Sastanci će se nastaviti. Očekujemo da će se idući tjedan doći do rješenja", kazao je Mihalinec nakon sastanka. 

Kazao je kako će prosvjed biti održan u ponedjeljak u 12.05 h na Trgu bana Jelačića, kako je i previđeno. 

Na njega se nadovezala i Tuškan. 

"Drago nam je da smo napokon pozvani na razgovor. Nadamo se da ćemo održati još koji sastanak. Pričalo se o argumentacijama jedne i druge strane. Nema nikakve ponude, ali dogovorili smo da se nadamo da će biti još sastanak", poručila je Tuškan. 

"Štrajkaške aktivnosti se nastavljaju", naglasila je. 

Podsjetimo, predstavnici sindikata, tajnica Sindikata učitelja Ana Tuškan i šef Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, Branimir Mihalinec u 14.30 u Vladi su se sastali s predstojnikom ureda premijera Zvonimirom Frkom Petešićem, posebnim savjetnikom premijera Zvonkom Kusićem i po jednim predstavnikom iz Ministarstva znanosti i Ministarstva rada, ali ne i sa ministrima.

Za ponedjeljak je najavljen veliki prosvjed na Trgu bana Jelačića.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.