Kujundžić odgovorio Kolindi G.K.: Predsjednica ima pravo na svoje ocjene, ali mene će ocijeniti glasači

Hina

snimio Goran Stanzl / PIXSELL

snimio Goran Stanzl / PIXSELL

Ministar Kujundžić za Hinu je kratko rekao kako neće komentirati navode predsjednice te da će biti vremena za takve stvari. "Predsjednica ima pravo na svoje ocjene, a mene će ocijeniti glasači", kazao je ministar.



ZAGREB – Ministar zdravstva Milan Kujundžić u subotu je komentirao navode predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da ona ima pravo na svoje ocjene o radu Vlade i ministarstava, ali da će ocjenu o ministrovom radu dati glasači na izborima.


Predsjednica Grabar Kitarović gostovala je u petak u emisiji Hrvatskog radija “S predsjednicom izvan protokola” poručivši kako “joj je žao da posljednjom rekonstrukcijom Vlade nije zahvaćeno i zdravstvo”. Ocijenila je još kako je “stanje (u zdravstvu) jako loše” i da se u “posljednje tri godine nije učinilo gotovo ništa”.


Ministar Kujundžić za Hinu je kratko rekao kako neće komentirati navode predsjednice te da će biti vremena za takve stvari. “Predsjednica ima pravo na svoje ocjene, a mene će ocijeniti glasači”, kazao je ministar.